Igår Markaryd idag Borlänge

Igår kom jag upp till Borlänge igen, det tog mig hela 10 timmar. Världens längsta bussresa, hörde folk som klagade på att de åkt buss ända från Göteborg bara det att jag också hade gjort det + 2 timmar till.

Men upp kom jag, saknar killen otroligt mycket men nu är det en ny vecka med nya kurser som står på tur och just nu lutar det emot en resa ner igen redan vecka 8, va lite dyrt kanske men får se vore mysigt!

Denna dag kommer bestå av en kursstart i bildanpassning för publicering (kanske den hette) sen in på Willys för att köpa ägg och advokado innan jag beger mig hem och väntar på spinningen som går av stabeln klockan 17.30, göttigt.

Dags att fica block och penna till skolstarten.

Sista natten

Sista natten med gänget i markaryd nu! Mys mys

Det som står på schemat idag är: Lasange, fångarna på fortet, negerbollar, fight club och mys. Kommer bli super bäst. Sen imorgon bär det upp till Borlänge en 10 timmar lång resa och sen väntar nya kurser och hemfärd till kära ön på Onsdagen.

Jag lever!

Orsak till dålig uppdatering: Ledighet och tillbringar mina dagar hos Älskling

Tentaresultatet har inte kommit upp än men trodde inget annat heller så inte så besviken. Just nu har jag lagt skolan på hyllan för någon dag till och har det super mysigt med älsklingen här nere i landet. Vi har det troligt bäst härliga promenader, filmer och kortspel. Mys som sjutton.


Tentadags!

Dag för tenta, om en timme sitter jag i lokalen. Känns både skönt och jobbigt att det är just idag men det ska väll fungera tror jag. Det är även inlämning av slutuppgiften så allt är över nu i veckan.

Nu är det dags för frukost ska ta och kolla något kul på datan under tiden!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Borlänge, jag känner mig väll kanske inte som den nöjdaste personen i Sverige men jag måste nog försöka vara det.

Positivt
- Nästa måndag är jag exakt halvvägs, vad kan stoppa mig nu.
- Klar med inlämningsuppgiften
- Har världens bästa familj och pojkvän
- Väntar på en god pastasås som står och puttrar på plattan

Negativt
- Kryp i lägenheten, men som förhoppningsvist är döda nu efter sanering men ska trots det ringa Tunabyggen och be dem spruta i mitt rum också
- Tv licens ska betalas då dom springer runt och knackar på dörren, men det gäller att göra rätt för sig. Anser faktiskt att man bör betala Tv licens men att studenter och dylikt borde få rabatt, man kommer ju betala den hela livet.
- Saknad efter det bästa som finns i livet, familj och pojkvän

Nej dags att hämta maten och plugga lite.

Snarare än förr

Timmarna bara rinner iväg, var inte länge sen klockan var 12 och jag tänkte att jag hade mycke tid kvar. Men nej nu ska mamma och pappa snarr sova och jag kommer sitta kvar lite och njuta av att vara hemma. Har länge känt att det är lugnt att åka men nej inte längre jag vill stanna hemma. Lika jobbigt varje gång men snart kommer jag hem igen!

Fast!

Sitter totalt fast i min inlämningsuppgift och tiden börjar ta slut känns det som. Jag måste bli klar idag för imorgon åker jag buss i stort sätt hela dagen och  när jag kommer upp blir det nog inte så mycke sitta och pyssla med bilden utan istället blir det råplugg till tentan. Gud va roligt!

Jag börjar bli nervös för tentan eftersom det är en praktisk del i den och jag har ingen aning om vad som kommer komma men det ska väll bli intressant.

Tillägg
Har löst sig för tillfället men blir nog att göra om det


Snart är det dags!

Lördag idag och nu är den över, har inte behövt tänka på hemresan nu ett tag men idag har det berört mig igen. jag har packat iordning det som ska med och imorgon ska det ner i en väska för på Måndag är det Borlänge färd igen.

Men jag känner mig pepp på att börja, det konstiga är att det känns som att allt ska börja med nya kurser och så men det värsta är att jag kommer upp mitt i tentaveckan. Det bästa är att min syster yster kommer upp till mig på Onsdagen och vi kommer ha det super kul och mysig.

Men innan hon kommer måste jag städa ur och rensa rummet.

Blodgivning och vandrig på söder!

Har varit inne i stan och gjort mig av med lite överflödigt blod, känns skönt att äntligen efter 8 månader komma dit igen. Gick super bra och nu känner jag mig som en ny människa, med två vinglas till i samlingen.

Efter blodgivningen vandrade jag och syster runt på söder i lite affärer. Var en super mysig dag med mycke skratt och skoj. Hemresan gick för en gångs skull bra.

Sängen kallar!

Nu är det dags för sängen igen, känns inte som att jag gör något annat än sover. Jag går upp och pluggar tills familjen kommer hem då jag umgås med dom innan det är dags att sova igen. Livet leker låter det som!

Jag har iag kommit igång på riktigt med min uppgift, nu har jag fått in alla bilder i en bild och nu är det designen kvar, vilket jag tycker är riktigt kul så länge det går som man vill och inspirationen flödar. Får se hur det blir..

Imorgon ska jag in för att ge blod och ska träffa syster lite grann så det ska bli super mysigt.. Kanske inhandla lite smått och gott vem vet?


I väntan på pappa!

Nu sitter jag och väntar på pappsen som kommer hem med 7 bussen. Har förberett maten lite så det bara är att värma på lite innan han ska anlända. Idag blir det äntligen blodpudding, kanske lite konstigt att längta efter det men det är så sjukt gott.

Har varit riktigt seg idag, kanske har att göra med att jag läst i min bok och det stod inget viktigt på 70 sidor. Tror jag skrev ner något som att man kan ställa in bridge att se ut som man vill, sen insåg jag att allt det är samma som alla andra program kanske några grejer som är smart och kul att veta men tror inte de kommer på tentan.. Eller jag hoppas väll inerligt.. Vill ha en testtenta nu, vill veta hur den kommer vara upplagd och vad som kan komma på den teoretiska delen,

Morgonpromenad

Jag har precis kommit hem från en promenad med älskling vovven. Vi tog en sväng tillsammans med min pulsklocka vilket gör det lite roligare sen när man kan ladda in på datan och se medel och max/min. Känns som en skön dag idag så blir nog fler promenader ska ni se.

Härligt att vara igång för idag ska vi vara produktiva, jag ska plugga en massa ur boken samt fixa till min inlämning. Jag gjorde inte klart den i helgen trots att det var mitt mål men nu ängrar jag mig lite eftersom vi ska till Kungsberget med syster och familj så blir inte mycke gjort men får ligga desto mer nu innan denna helg.


kuligt

sitter och övar på att skriva med ritplattan! Det är jätte kul men känns ganska onödigt då jag skriver med hjälp av ett tangentbord på skärmen då det finns ett riktigt 20 cm framför mig!

jaja nu ska jag mysa medmamma och pappa!

Godnatt

Klockan börjar bli sängdags, varför blir jag alltid pigg då? Jag får en massa energi och skulle kunna ändra hela världen om klockan inte hade varit så sent.

Nej jag ska bara kolla lite till på Kenny begins sen ska jag ringa älskling och prata det sista innan jag ska somna. Imorgon blir det plugg för hela slanten samt lite mys med familjen.

Update!

Hej och hå vad tiden går, inte långt kvar tills tenta vecka och sista veckan på höstterminen sen börjar en vårtermin full av nya möjligheter. Det bästa är att jag då kommer komma en termin närmare sista året.

Jag försöker ju som jag skrev tidigare se allt med nya ögon och hopp om ett lättare liv, det är riktigt svårt. Klagomål slinker alltid ut vad jag än gör, men så är det väll alltid förändring finns ju alltid lite snesteg. Jag känner då ändå att det lättar mer och mer för varje dag.

Who the fuck is Alice?

Idag har varit en mysdag, bara tagit det lugnt, pluggat och ätit god mat. Har kommit en bit nu i boken men måste försöka effektivisera mig lite tror jag. Men men.

Har även sett Alice i underlandet, hmm vad ska man säga. Den var väll otroligt konstig och det kändes som om den var super duper inveklad och helt plötsligt var den slut och det som var invecklat innan var bara något helt vanligt. Men nu är den sedd och gillar hur dom gjort den trots att handlingen kanske inte var min favorit men man kan inte ändra på den allt för mycke. Måste erkänna att jag faktiskt inte sett eller läst Alice i underlandet innan så jag gick in med helt tom hjärna.

Imorgon blir det spinning, ska bli otroligt skönt. Det blir ett lunchpass vid 11.45 på gymmet där pappa tränar. Får se hur mycket som försvunnit ur benen. Ska även bli kul att se hur passen är upplagda jämfört med passen i Borlänge.

Sen efter imorgon är det helg vilket innebär massa plugg. Tänkte bli klar med min bild i helgen så jag hinner tänka igenom den en massa gånger.

Resultat av en dag på stan

Igår var det stan med mamma, syster yster och bebis! Va riktigt kul kanske inte den bästa rean men lite fynd fann vi här och där. Jag kom hem med:
- Tårtform i silikon, det står Happy birthday utstående från formen
- En tjocktröja
- En Mössa
- Ett spel till båten
- TVå koppar.
- Träningsbyxor och tröja
- Bok att skriva i

Och lite smått och gott. Något som däremot inte var gott var kanelbullegodis som jag köpte för skojs skull. De har en underlig smak som jag inte gillar men ändå gillar. Hmm tror det blir soppen med dom.

 I övrigt så åt vi god mat och drack latte, kaffet som förra gången var något av det godaste jag druckit men som idag var starkt och smakade mer som en kopp kaffe med lite mjölk i istället för den goda latten som den en gång hade varit. Men mysigt hade vi och mycket skratt blev det

Sova sen stan!

Nu har jag gjort mig redo för morgondagen inte för att det tog så lång tid, förde bara över pengar. Men nu är jag redo för att åka till stan och mysa runt med mamma, syster och Albus. Albus som faktiskt fyller ett halvår imorgon.

Vore kul att hitta något skojsigt imorgon men får se är ute efter några tjocktröjor. Men men nu är det snart dags för sängen, ska åka bussen imorgon klockan 8.


Livet

Har tagit mig en liten paus i läsandet och sitter nu och funderar lite.

Jag har det så otroligt bra, har i stort sätt allt jag vill ha och behöver. Livet är verkligen toppen att leva, jag måste försöka sluta tycka saker är jobbigt och tråkigt. För här sitter jag i Sverige med världens bästa familj, jag studerar till något jag verkligen vill och jag har min älskade älskling. Vist jag skulle kunna tycka att distansen är otroligt jobbig och djävulsk men när man har så mycket kärlek som vi har tillsammans spelar avståndet ingen roll. Jag kan inte säga att det är jobbigt när jag vet att för varje dag kommer vi närmare varandra, det är ett och ett halvt år kvar innan vi kan söka jobb på gemensam ort och hitta någonstans att bo tillsammans.

År 2011 är mitt år, ett år fyllt av glädje, skratt och mysigheter. Jag ska skapa ett fokus som jag aldrig skådat innan, för i år är inget jobbigt bara lättsamt och roligt.

Vardag

Idag har jag varit i Nynäshamn och myst runt lite med Mor min. Vi kollade runt lite i affärerna och rustade upp kylskåpet med mat i Coop.

Hemma har jag städat ordning lite innan jag satte mig för att plugga lite, känns ganska bra inte för att jag har pluggat massa utan för att det känns bra att vara igång. Ska nog hinna klart i god tid. Måste installera CS5 också.

Har även beställt biljetten upp till Borlänge nu, blev den 17 Januari eftersom vi har tenta den 18 Januari. ska gå brao!

Hem

Nu är jag hemma igen :( Eller jag tycker väl att det är skönt att vara hemma men trist att älsk inte är här..

Fick skjuts till Ljungby av busungen, blev mycket härlig väntan med honom eftersom min buss som jag skulle ta skulle direkt till Stockholm (ååå varför första gången som jag inte tar bussen hela vägen hem). Jag åkte sen bussen till Jönköping där jag mötte upp familjen för en snabb middag innan vi åkte vidare upp mot vinterlandet i Stockholm, snö snö och åter snö.

Nu sitter jag här efter att ha kollat på lite tv med mor och far, ska snart sova lite.

Älsk tack för kylplattan, den fungerar super

RSS 2.0