Hemma dag!

Nu har jag varit hemma en hel dag och fy vad det är underbart!

Vaknade kvart över 6 idag av Alba som sov i mitt rum, låg och mös med henne en halvtimme innan vi gick ner och drog upp mamma också! Det blev en tidig frukost och efter den började jag skura luckor (hmm vad fick jag det ifrån) Morgonen fram till 12 bestod av att försöka få Alba att vara vaken, vi lyckades ända till halv 12 så godkänt av oss sen blev det promenad med vovve, Mamma och Alba...!

En fika blev det innan vi började fixa och dona i trädgården kratting och tömning av min gropp (den är full  med löv och vatten igen).. Far kom hem vid 15 mysigt nog och vi satt ute i solen ett tag innan det blev dags för in och göra köttbullar och tiramisu.. Undertiden som vi gjort allt så har Alba hållt oss aktiv också.. Hjärnan är lagom pigg nu!

Vill önska min käre bror grattis till jobberbjudandet, viste väll det! :D

Nej dags för mat! tjing tjong!

Snabbaste dagen!

oj oj oj!

Idag har jag inte hunnit med något och ändå hunnit med en massa! Jag tillbringade dygnets två första vakna timmar med att försöka skriva ut i skolan, allt som kunde krångla krånglade. Men fick ju ut allt så då är det ju ingen fara! :D

Jag måste säga att jag börjar gilla min slarviga och inte så rättningssnabbe lärares nya image, han är i tid till föreläsningarna och rasterna blir oftast när de ska och vi slutar när vi ska om inte innan. Han är riktigt kunnig och tar sig alltid tid när man kommer till honom och pratar! Måste få lite kritik på min bild så jag vet vad som ska fixas bara!

Övrigt så har dagen bestått av planering av dagen som jag sedan inte kollar på så planeringen spricker.. Bra Nathalie! Men packningen är snart klar och annat skoj är också snart fixat och klart!

Nej snart ringer älsklingen! Ha det gött!

Förresten åt jordgubbar och glass, dom var lite lite smaklösa men smaken fanns ändå där så dom får 8/10 

hem imörn!


Snarare än snarast!

Dagarna bara flyger iväg imorgon blir det det sista fixet innan hemfärd, blir skola och mojs på morgonen sen kupolen en snabbis och självklart in på willys känns som om jag bor där.. Jag handlar inte mycket utan typ bara en vara åt gången så blir att jag springer där en hel del! 

Ska även försöka hinna med en liten springrunda, har hört från säkra källor att min far springer och springer en massa så ska jag ens ha en chans att hänga med de första 5 metrarna så får jag nog ligga i hårdträning.. 

Imorgon blir det även storstädning av rummet och ska se om jag ska damsuga av lägenheten också kan ju vara skönt så här när ingen kommer vara här på en vecka!  

nej dags att fixa det sista, inte slösa på kylan i datorn nu!
tjing tjong!

Äntligen!

Äntligen är tentan rättad! Det tog bara 3 månader att få resultatet!
Men jag är lycklig en 4 på tentan! JIPPI! Nu ska jag bara fixa till det som behövs på bilden så kanske jag kan få en 4a i betyg hoppas hoppas!

Söndags pirr!

Underbara söndag är nu över, inte gjort jätte mycket idag mest varit rastlös och försökt städa! Nu klockan halv 12 börjar det krypa i hela kroppen jag vill börja städa, packa och pyssla men vet att jag inte kan göra det nu för jag borde gå och sova!

Imorgon är det skola vid ett ska cykla ett par ärenden innan och försöka skriva ut lite grejor. Hoppas att det går för idag fungerade inget på skrivaren annars får jag ta det på tisdag går lika bra det!

Ska ta och ringa min älskade vän och utbyta ett par ord innan john blund kommer!

SNART HEM, jippi!


Cykel!

Igår tog jag fram cykeln, hur skönt som helst att cykla igen går lite fortare att ta sig framåt.

Dagens cykeltur går till skolan och Willys, ska fixa lite små grejer i skolan och skriva ut sen ska jag handla dagens middag eller iaf potatisen till dagens middag!

Imorgon blir det kupolen, skola och träning.

På tisdag blir det skola och träning och den sista packningen.

På Onsdag blir det packning, skola och hemfärd!


Goddagens!

Idag har jag varit på StoraEnso (pappersbruk), det är mitt tredje pappersbruk som jag besökt och informationen kan inte bli mer lik. Men det var skönt med något som avbröt vardagen lite. Den informationen som fastnade var att när gudrun stormen slog till över södra sverige så förstördes så mycket skog att kvarnsveden där vi var kunde hålla igång produktionen i 35 år.. stört värre

Väl tillbaka i skolan var det JDF för hela slanten och trots att inget gick att spara så är jag nog lite visare.

Hemma i lägenheten slog rastlösheten till i benen och jag gav mig ut på en springrunda, andra rundan utomhus, livet lekte ända ner till porten sen började kampen mot den lilla vind som fanns. Jobbigt att springa ute men skönt att komma ut och andas frisk luft. nu blir det minst ett pass ute och jävlar vad jag ska träna, snart midnattsloppet och då kan jag inte ligga och fisa i 3km spåret utan jag ska klara 5km innan sista maj på en helt ok tid annars ligger jag grymt efter i träningen.

Nej nu ska det bänkas framför TV, biggan på ingång..
Imorgon ska jag upp tidigt och gå på labb, måste fixa det sista med anmälan till kurserna också!

Biljetter check!

Biljetterna hem över påsk är äntligen beställda efter en viss tvekan om hur och när vi var lediga så bestämde jag mig för att jag kan ta igen allt via connect så det ska inte vara någon fara! Hem om en vecka och tillbaka hit första maj. Blir ca 12 dagar hemma och det kan behövas var en del som jag skulle göra känns det som! :D

Annars har jag i stort sätt sovit hela dagen, tvingade upp mig tidigare för att utnyttja skolans datorer en aning och pga det så var jag trött hela dagen och gick hem för att sova i 3 timmar bra nathalie bra nu blir det säkert lätt att sova ikväll men det blir ett senare problem!

Jag är super sugen på att göra något kreativt nu, satt och skissade påskkort igår så ska ta mig till skolan för att fixa det i helgen tänkte jag! :D

Kul att jag har "gammal amazon" på huvudet, märks att min älskade har varit här!

over and out!

Hellojsan!

Igår åkte älsklingen hem, mycket tråkigt vad ska jag nu göra om dagarna och kvällarna?? Kanske börja plugga en aning? nej men måste skriva ut lite saker som jag kan börja läsa och kladda på.
Förresten min data har efter två dagars koma bestämt sig för att vakna upp och det lever nu igen men känns än så länge väldigt instabil så blir inte att jag sitter där så mycket som jag brukade. Sitter just nu i skolan och väntar på laborationen som börjar klockan 10.00. Efter den blir det en tur till gymmet för att springa av mig lite trots att jag inte har spring i benen men ska jag försöka träna upp mig till midnattsloppet så har jag snart bara en månad kvar och just nu efter träningsfrånvaron känns det inte allt för lockande men jag är desto mer taggad till att träna.
Dags att surfa runt på andra onödiga ställen!

mysdag

Idag har hittills varit en super duper dag, vi har vandrat runt på kupolen, åkt bil och kollat tintin!

Min älskling har även blivit en riktig man, han har införskaffat ett par skor i klassen underbar, det är alltså inte vilka skor som helst utan ett par converse!

nej dags för mys hej hej!

förresten fick ett paket från cdon, funderade ett långt tag om vad det kunde vara och kom inte alls på så gick och hämtade ut det och där på posten såg jag att det var ett paket skickat av syster Gillas massa och öppnas på söndag!

Frånvaro!

Pga av data krasch så kommer jag inte vara så aktiv som jag vill på bloggen, jag måste till skolan och skriva om jag ska skriva och då har jag antagligen men massa andra saker att göra!
Idag kommer iaf älsklingen vi ska ha det super mys och bara ha det bra vi ska även fira lite födelsedagar för jag fyller år på söndag! :D Jippi för mig!
Nej dags att gå hem och tvätta!
puss hej leverpastej

Helgens bravader

Borlänge igen!
Det var en riktigt snabbis hemma, men har varit en super kul och mysig helg!

När jag kom till Stockholm på fredagen mötte jag upp pappa, blev en härlig resa mot Farsta där pappa skulle ta bilen hem och jag och min mor (som åkt bil till farsta) begav oss emot tåget. När vi kom till Hässelby blev det fika, göra mackor och en överraskning. Fick en ny telefjonk av mor och far, precis den jag ville och jag är helt kär.

Historian om hur jag fick den började med att min syster ville att jag skulle gå in och välja en mal (fisk, hon har malbebisar) jag blir ganska förvirrad och prat om att en av mina malar hemma har dött genom att han satte en matflinga i halsen och förvirringen bara växte och växte jag gick iaf in i rumet och kollade på malarna och det tog ett tag innan jag la märke till mobilen bredvid. Jag mötte min älskade mobil och det var kärlek vid första ögonkastet. Dessvärre var malen kvar i mitt huvud och jag viste inte om han var död på riktigt och det tog lixom överhand i huvudet och jag glömde helt bort att vara tacksam för mobilen (en svag irritation kan ha uppstått för mitt beteende bland folket i köket). Jag är hur som helst super duper tacksam!

Vi begav oss till stan för middag, blev hamburgare på centralen i streetfood eller vad den hette. Efter det så går vi till apoteket som ligger en trappa upp och har öppet dygnet runt (eller hur var det nu igen?????) där blev det inhandling av närdroppar, snorpapper och tandborste. Även pressbyrån fick ett besök, tidning och dricka skulle inhandlas.

Resan ner bestod till en början av 3 timmar icke sömn (iaf för mig) och ett säte i stort sätt inopererat i mina knän. Roligast var mammas irritation, som antagligen var i sömnen, på personen i sätet framför som hade fält sätet och i stortsätt låg i mammas knä och när mamma frågar om mia (bakom) sover och jag svarar ja och mamma fäller sätet för att lägga sig i mias knä! Mia vaknar till helt förvirrad och mamma går in i djupsömn. Efter hackande sömn mellan 3 och 5 var det dags för frukost, köttbullsmacka och kaffe innan vi var framme på shopping meckat ULLARED, där vi kom att vandra nästkommande 9 timmarna!

Fick med mig smått och gott lite som jag skulle köpt men som jag inte gjorde, dumma mig! Men jag var ju rookie i år så får fixa en ny resa och jag kommer ha med mig massa skoj. 

Vi kom hem på lördags natt och blev en skön sömn innan upp på söndagen för att ha kvalitetstid med mor och far innan hemfärd vid 15.15

Tack för en super mysig helg!

Nej dags att sova ska ringa älskling, imorgon är det skola 8-10 och 13-15 sen spinning.. gött!  

 



Tenta dax!

Nu är det en halvtimme kvar till tenta, ska bli jobbigt men ändå skönt! :D

RSS 2.0