Huvudet värker

Huvudet värker och jag vet inte vad jag ska göra, borde gå och lägga mig men något i mig säger att jag borde plugga. Men jag kan inte för huvudet bara dunkar, ska i alla fall snart ringa älsklingen då borde jag börja må bättre..  Hänt idag i övrigt

Skolan mellan 8 och 16, 3 timmar med lathunden, 1 timme grupparbete och 2 timmar föreläsning.. mums väl hemma va de inte mycke som hände, satte mig och pluggade en del lagade lite mat och mös framför gårdagens idol och playa del sol på SVT! Det bästa med att inte ha någon tv är att man slipper reklamen på internet men det sämsta med att inte ha någon tv är att det är mycket som jag inte ens kan kolla på.

Ne nu kallar telefonen och älsklingen så det är dags att krypa ner och prata lite! Älsklingen har by the way köpt fiskar idag:D måste ner och kolla på dom!!!!!

kram hej!

Morgon!

Idag blev det upp tidigt,  börjar inte förrän klockan 12 men kände att jag måste jobba så lathunden blir klar! Ska försöka gå till ett tryckeri imorgon för att se vad de ska kosta att trycka 2 ex av min 14 sidiga bok :D yay! Känns lite halvt onödigt, ska man verkligen trycka en produkt som man sen ska få feedback på och har chans att ändra? eehh inte riktigt vad jag hade tänkt mig men iaf! Känner iaf att jag borde hinna klart på fyra timmar, men målet är att bli klar innan torsdag nästa vecka! för då ska ja hem hem hem!

Hoppas alla fortfarande sover gott! Kram kram

                                                        
                                                         Saknar henne


Helgen med ren kärlek

Helgen (torsdag-Måndag)  har varit helt otrolig, mycke film och mycke mys med älsklingen av alla älsklingar.

Han åkte hela vägen från Småland upp till Dalarna, hela 53 mil för att träffa mig, han är för söt. När han ringde och sa att han snart va framma drog jag på mig skorna och sprang hela vägen till hemköpsparkering för att få krama honom, där va han världens underbaraste! När han kört fram och parkerat på parkeringarna utanför mig fick jag världens sötaste gosedjur, helt underbart.

Vi bar upp allt till lägenheten, vissade honom runt lite snabbt innan vi gav oss iväg till Willys! Inhandling av dipp, gurka och hallonsoda. Kvällen skulle nämnligen firas med pizza, morot och gurkstavar doppade i dipp serverat med hallonsoda framför en nyinköpt film: 27 Dresses. Hade även bakat en kladdkaka som inte blev kladdig, det var dock väldigt god enligt mig.

                                

Upp tidigt på fredagen, varje sekund med älsklingen är dyrbar. Det var också så att jag hade bokat tvättid! Efter att ha tvättar åkte vi ut för att se Borlänge och kolla efter företag att lämna CV till. Vi körde förbi stora enso och över en bro, det va hur vackert som helst. Ett pappersbruk som såg gamalt ut med dammluckor och sånt i en omgivning av höstens alla färger och ett underbart solljus. Blev en del kort där medans älsklingen va tvungen att köra fram och tillbaka eftersom det inte fanns något lämpligt ställe att parkera.Blev även en tur till Dollar store för att inhandla lite prylar. Fredagen skulle bli mysig den med vi hade köpt en film: The bucket list som vi skulle se på meddans vi åt schnitzel och pommes. 

                                      

                         

Under lördagen tog vi oss en sovmorgon, vid 11 hade vi fått på oss kläderna och gick mot Kupolen det skulle bli shopping på hög nivå! Älsklingen blev imponerad, så många affärer på sån liten yta. Det dröjde inte länge förrän kortet drogs första gången, men inte av mig utan det var älsklingen som hittat sig en snygg Jacka. Jag fann mig en tröja innan det var dags för frukost, fanns inte mycket som dög till måltid det blev det finaste av de finaste MCdonalds. Efter MCdonalds inhandlades det sista innan vi drog oss hemåt med mat för dagen, Taco, i påsarna.
Utan kryddor men med hjälp av ketchup och taco sås fixade älsklingen ihop en jätte god köttfärs, han fixade hela maten åt mig vilket jag uppskattar otroligt mycket. Till maten blev det en film: boys and girls och efter det massa mys lite serier och kortspel...! Du är underbar älskling.

                                    

           

           

Söndagen, en panikens dag, imorgon åker älsklingen hem. Om han ändå kunde stanna! Vi mös runt hela dagen åkte iväg för att tanka och handla något till honom att ha på färden. Fick även med oss två filmer topgun och Gladiator som vi kollade på under dagen. Kvällens mat blev kyckling och pommes, super gott precis som allt annat. Blev en sen kväll mycket skratt kort och mys. Vi lekte även under dagen den där leken i parlamentet där man inte får säga Ja, nej, va eller tveka. Måste säga att älsklingen är duktig på det!

                                          

För att sammanfatta helgen finns det bara 5 ord: EN HELG MED REN KÄRLEK


Hemtenta

Förra veckan hände det en hel de, hemtentan började förr förra veckan på fredagen och skulle vara klar till på måndageb! Men Amra fick för sig att hon skulle vara snäll och förlängde den med en hel vecka. YAY, Det var 4 frågor gällande kommunikation och gruppdynamik att besvara och under hela helgen och fram till onsdagen så skrev jag så tangenterna smattrade. Torsdagen ägnade jag åt korrläsning och sen var jag klar fyra dagar innan deadline! SKILLS!

Många har redan fått sitt resultat mailat men jag får vänta och vänta!

Anledningen till att jag va klar på torsdagen va inte att jag älskar att skriva hemtentor utan det var helt enkelt så att världens bästa kille skulle dyka upp här i Borlänge och spendera helgen med mig!

Det enda som kvarstår nu är att kolla mailen varje minut för att få beskedet... kan det vara så att det va så dåligt att hon inte berättar om det? eeehh nu gör jag mig själv nervös

Imorgon: världens bästa dag

Äntligen ska jag få åka hem, efter att ha spenderat ca 3 veckor i borlänge är det dags att åka hem och hälsa på, saknar alla mega mycket... Mamma, Pappa, Enya, H-hall, Solan, Otto och fiskarna.. Saknar dom bara, vill aldrig mer vara hemifrån.

Vet inte om jag borde tvinga mig själv till sängs nu för att snabbt kunna vakna upp och vara hemma.. ja det ska jag nog göra... Det enda som kommer saknas imorgon kommer vara världens bästa kille, vill vill vill vara med honom!

Bara ett seminarium kvar då gruppen ska starta en konflikt, how? ehhh jag vet inte men Amra kommer lyckas för det gör hon på något sätt alltid.

Tjing tjong godnatt!

Böcker

Jag har äntligen fått mina böcker, fattar inte jag kan vara så glad för att ha fått skolböcker och för att betala 1200 bara så där för 5 böcker.. vad har hänt med mig jag kommer bli galen lagom tills jag är klar här..

Böckerna är jätte intressanta faktiskt till grafkisk grundkurs har jag:
- Grafisk kokbok 3.0
- Typografisk handbok

Till systemutvecklingsprojekt har jag:
- Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga....
- Seminarieboken- att skriva, presentera och opponera
- Arbeta i projekt - ledaren, gruppen, individen (förövrigt skriven av en lärare på skolan)

Till mina böcker jag jag köpt värlends finaste bokstöd jag är helt kär i dom, det är två svarta händer från lagerhouse för 149 kronor. Önskade mig dom för ett tag sen och mamma letade och letade för att få tag i dom men dom fanns inte och så här i Borlänge på kupolen fanns dom. UNDERBART

Här nedan kommer en bild på böckerna och bokstöden          


Helvetet brakade löst!

Hade fyra timmar kommunikation och gruppdynamik i systemutvecklings projekt tänkte att det kunde bli ganska kul eftesom det är intressant. Hon berättar om några uppgifter vi har en tills på fredag och en tills nästa vecka.. vist det är helt ok inte så jobbigt..

Hon skriver grupp och gruppdynamik på tavlan och säger, detta är en dugga ni har 10 min på er att skriva om de här två begreppen. Folk får panik och skriver så att pennorna glöder förutom några som tittar förvirrat omkring. Som tur är tar hon fran en OH bild där de står stress och förklarar att hon skämtade och bara ville se vår reaktion.

Efter lunchen har vi henne igen och det är då jag verkligen önskar att stressbilden hade kommit fram, hon berättar om en hemtenta som ska ske om 2 veckor fredag-måndag. Den ska innefatta allt hon gått igenom och ha minst två författares synpunkt och det värsta av allt den kommer vara på ungefär 10 sidor. Det var den helgen..

Det var ett helvete först men jag börjar kunna slappna av men läsa bör man annars kör man!

 

                       





Introsittning

Kvällen började med förfest på locus, spelade "Hur fan viste du det?" drack pepsi och andra goheter! Folk trillade in hela tiden och runt 18.30 bar det av mot Tenoren där festligheten skulle äga rum! Prat om kyrkvalet, skatt och klackskor. På tenoren blev det fördrink, mingel och presentation av toastmastern, oden! Sen var det upp till borden där vi satt klassvis och pratade innan det var dags för nationalsången och början på sittningen. 
  
                    

Sång och förrätt startade kvällen ordentligt, blev någon räkröra med salladsblad och sparis? eller? till förrätten och de andra rätterna serverades cider, vin och vatten. gott gott! Huvudrätten bestod av potatisgratäng och kött med svampsås. Maten varierades med prat, sång och lambo! Efterrätten var en cheescake med bär, kaffe och punsch! 

                      

                      

                                                 

  

Under middagen var det nolletävlingar och utmärkningar, årets GT/GD nolla blev Gabriel som med sång och glädje lekt sig genom nollningen. Nolleklassen blev tyvärr inte vi men vi är ialla fall bäst. Charlotte och jag shotade upp punschen och sen blev vi ettor, jubel tjöt i väggarna och "proffessorn" kom upp på scenen för att hålla det sista numret som var ett medley med världens alla låtar och dans och skratt hoppade runt i lokalen innan kårkvällen var igång...
                                             

Världens bästa kommentar kläcktes av Pernilla:
Kille vid bar: jag är från skåne!
Pernilla: aha, spelar du fotboll
Kille vid bar: ja, vad då då? har du sett mig på tv?
Pernilla: Ne jag tänkte på Zlatan

Kvällen i övrigt bestod av skratt, snack och hamburgare på donken.
                                                                                                       KRAM


Idag, lördagen den 5 september

Dagen då nollningen är över, allt detta ska firas med en sittning. En sittning med tre rättersmiddag och sång och vi ska bli riktiga ettor, ska träffa lite glada tjejer innan och umgås lite innan vi ger och iväg till tenoren för en trevlig kväll! Min kamera ska självklart med på sittningen så bilder kommer förhoppningsvis dyka upp innan man vet ordet av!

Kvällen kommer sedan avslutas med kårkväll! Vad mer som kommer ikväll vet jag inte, smygsittningen bestod av sång, jeopardy och kuligt spex!

bild: från förra sittningen, hade min lilla kamera så jag gav upp med att försöka få bra bilder! inget programm att arbeta i heller så ni får stå ut med röda ögon och dåligt ljus!



Ska göra iordning med nu hörs senare!


Dagens mat

Dag (igår) blev det curry kyckling med ris, mums va min tanke men det började med att såsen smakade pulver, antagligen så hade jag för mycket krydda i. Men det var i alla fall mat och den blev väll så lyckad som jag kunde göra den för tillfället.

 
bilden: min curry kyckling och ris med ett glas currysås


SAKNAR

ååå saknar min familj väldigt mycket just nu, önskar att jag var hemma nu och kunde krypa ner i min mysiga säng där och vakna upp och det var mitt i sommaren och mamma och pappa hade semester! Att gå ut på baksidan och sätta sig och äta frukost vore inte alls fel..

Istället sitter jag här på mitt rum framför en data och skriver, mitt rum ser förresten inte riktigt städat ut men det ska jag ändra på och det får bli imorgon.. självklart allt imorgon!

Börjar 10 imorgon så ska väll krypa ner under täcket och släcka lampan.. och det ska jag göra med vetskapen om att jag om en vecka, bara en vecka kommer göra exakt samma sak men i mitt rum på muskö hos min familjl!

Älskar er!


Dagens mat

Jag har tänkt mig att byta ut dagens outfit som finns på var och varannan modeblogg till dagens mat! Mycket för att jag inte har en spegel att fota mig i men även för att det kan vara kul att när jag är 90 år (kanske lite väl optimistisk om min ålder) kan följa vad jag ätit som fattig student.

Today!
Det blev pannkakor, har varit sugen på pannkakor ganska länge och har köpt på mig ingredienserna och nu var det dags. dam-ta-ra pannkakor i liten stekpanna men förstora för att kallas plättar! Se och njut!

Pannkakor serverade med jordgubbssylt och ett glas mjölk


Hur gick det då?

Jag fick ihop 2 maskiner kanske inte fulla så jag får bli bättre på att använda samma färger :P Väl nere i tvättstugan ska man dra ett kort som va laddat med pengar och starta maskinen man ville använda.. bara det att nu startade inte maskinen och jag ringde pappa och började få riktig panik. testade allt!¨

Jag fick gå tillbaka till lägenheten och väcka en rumskompis "förlåt" och hon fick följa med mig och visa. Så nu är det 2 maskiner i byggnaden som snurrar runt med mina kläder yay va nice! Nu hoppas jag bara att den andra rumskompisen kommer tillbaka så jag kan låna hennes torkgrej så jag slipper bli av med kläderna i tvättstugan. Torkskåpet ska man tydligen inte använda för det luktar konstigt!


Tvätta

Efter snart 2 veckor i skolan börjar det blir dags att tvätta så jag skaffade mig en tvättid mellan 13 och 16 eftersom jag är ledig idag! Ganska logiskt! men när jag börjar kolla runt bland mina kläder så är det väldigt utspritt bland färgerna så nu har Beillon PANIK! Kan man tvätta vitt och grått, vilken grad?

Det är nämnligen så här att jag har tvättat ungefär 3 gånger i hela mitt liv, och det blev fel 2 av 3 gånger. PANIK!

Har som tur är ca 2 timmar att lista ut hur jag ska göra!


RSS 2.0