Hemma = Död blogg

Som vanligt så fort jag kommer hem dör bloggen ut.. men nu är det fullt upp! Tenta plugg och pm skrivning jippi!

Ne nu ska jag ut en sväng i solen med hunden! Finns ju inge bättre sen blir det hem och fullt upp igen!


Sista plugget!

Tog en paus i pluggandet för att uppdatera här lite, idag var det sista föreläsningen innan tentan. Det är slut på nya saker att lära sig och nu ska man "bara" lära sig allt men det ska nog gå super bra! Vi fick veta att tentan kommer ske på data över fronter, inte super taggad inför det men det ska väll gå iaf.

Va i skolan från klockan 10 idag, vi jobbade med ekonomi uppgiften och känns riktigt bra nu, ska bara diskutera det sista hemma och skriva ihop och lämna in och sen är det klart. Sweeeeet

Sista rycket med kvaliteten (förhoppningsvist), saknar 1,5 poäng på duggorna och det ska väll inte vara omöjligt tycker jag. Men man vet ju aldrig, tar han något jag absolut inte kan så vist. Men ska lära mig de sista punkterna i de miljoner listorna i värsta fall blir det en tur upp till Borlänge på Onsdag nästa vecka för att skriva tenta men det ska nog inte behövas.

Annars så ska jag städa ordning, packa och laga god kycklingsallad. Men nu är det dags att sätta sig med listorna (saknar pappa som förhörare inför proven men det blir kanske hjälp inför ekonomitentan)

Ses snart där hemma.

plugg och fika!

Har varit en bra dag idag faktiskt, har kommit igång med ekonomi uppgiften och haft näst sista föreläsningen innan tentan och haft mysig fikaplugg (mestadels fika) med Fanny och Sara. Jag känner mig nöjd och duktig idag men ändå så gnager det i mig att jag inte pluggar mer till duggan men huvudet säger nej och jag vill helst bara vila! Ska läsa igenom grejerna ikväll och förhoppningsvis drömma söta drömmar om allt.

Ne nu kollar jag på Berg flyttar in och njuter innan jag ringer snutteälsklingen och pluggar det sista


Helgen som varit!

Nu är jag tillbaka i Borlänge igen efter en helg hemma med familjen, det var hårt att vara hemma är super duper trött just nu trots att jag har sovit på tågresan upp och sen när jag kom hem efter föreläsningen men så är det blir nog pigg imorgon iaf!

I fredags var det dags att köra runt båten, roligaste är att från där vi har båten och där vi tar upp den är det inte alls långt men eftersom någon valde att bygga en kanal med låga broar är vi tvugna att åka runt hela ön (eller halva blir det). Men inte klaga på det var ju så härligt, iaf första biten då man kunde sitta i lä och solen sken men så fort vi rundade en kant så blåste det på och det bröjade till och med att snöa! :P Någon gång ska ju vara första gången. Men när vi väl var framme och fått av seglen så var man ganska så genom frusen..

I Lördags var vi på Ladies night, det var super bra. Bra musik, roliga skämt och kul stämning. Vi åt gott på Texas longhorn innan showen. Det var en lyckad kväll med världens bästa mamma och syster.

Måndagen bestod av tandläkarbesök på 1 minut och syster. Hon kom till Handen för att hämta mig ett prov till doptårtan skulle bakas. Vi gjorde lite smörkräm, frosties och suggerpaste och vi fick till något som smakade gott men såg inte lika fint ut men kommer bli snyggt när vi gör det slutgiltiga och har en runt form istället för ett hjärta. :D

Idag tisdag saknar jag familjen men på fredag blir det hemfärd igen och då blir det lång tid hemma.. :D Ska träffa kompisar och umgås med familjen men först och främst plugga till tentan det är ju faktiskt instuderingsvecka!


heeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm

ååååå vill bara att imorgon ska vara över, vill hem hem hem hem hem! Kommer bli skönt att sitta på kvaliteföreläsningen på torsdag och veta att jag inom 7 timmar kommer vara i Stockholm, JIPPI. Ska träffa syster lite innan jag beger mig hemåt ååå familjen.. Tänk att få träffa alla djur igen mysigt..

Ne nu vill jag åka, ska bli skönt att packa ihop imorgon! mys mys

Veckans kanin

Tycker att veckans kanin verkar vara en kul serie, haha störd idé som säkert kommer vara kul att slötitta på!

Plugg, träning och lyxfällan

Idag var det plugg i skolan, kändes ju väldigt bra gäller bara att man kan det utantill tills tentan.. hmm ja men det ska gå.. Imorgon blir det plugg igen hos Sara, hoppas hunden är där vore mysigt!

Var ju även och tränade, blev spinning. Kände verkligen att förkyldningen ligger ocg gnager nu om den bara kunde komma ut och slå till så jag kan bli frisk igen.. Men i övrigt så gick träningen riktigt bra kändes skönt gillar hennes pass jätte mycke! 

Nu ligger jag här och kollar på lyxfällan men kommer nog inte hinna klar ska nämnligen försöka hoppa i säng och somna men först snack med snuttepojken.  


Påväg

Godmorgon! :D 
 
Ska strax cykla till skolan för lite plugg med några från klassen, idag blir det ekonomi för hela slanten. Är ledig idag så sen blir det hem och plugga lite till innan träning halv 6. Ska bli skönt att träna lite..

Imorgon måste jag ta och packa för på torsdag ska jag hem! :D jippi! slutar 10 och åker vid 12 så hinner hem emellan och hämta väskor!


fästingar och höst!

Min första fästing det här året är hittad, efter en skogspromenad hos älsklingen hade jag lyckats fiska upp den.. Roligt att den kommer så här när hösten är på intåg, eller intåg och intåg den är ju här!

Älskar hösten, iaf som den är nu. Underbara löv och solen skiner för det mesta! LÖÖÖV IT!


Småland

Blev inget bloggande igår märkte jag, en tidig föreläsningen gjorde att jag inte hann vara vaken så länge! Jag har haft det underbart hos älsklingen, vi har inte gjort så mycket men det har varit skönt vi har kunnat njuta av livet tillsammans. Vi spelade kort, kollade film, försökte plocka svamp och bakade. Helt toppen bra var det där nere trots att älsklingen drog ner mig i ett dike så mina skor blev jätte blöta..

Ett stort tack för helgen till familjen Nilsson där nere i Småland! Har varit underbart att vara hos er! Tack Tack sa jag!


Borta är bättre

Hemma igen, dags att gör min en omelett och sen kanske uppdatera något här innan det blir sängen!

I Markaryd

Sitter i älsklingens rum, äntligen är han hemma igen! Har under dagen haft det riktigt mysigt han åkte iväg vid 11 så jag hade en timme på mig att plugga innan hans mamma kom hem på lunch. Det var riktigt kul att sitta och prata lite! Jag pluggade lite till, gick väll så där men ska lära mig det förr eller senare men före tentan iaf! Klockan 2 gick jag för att ta en liten paus och sova lite då tänkte jag väll en kvart och max en halvtimme två timmar senare vaknar jag upp och det är bara att inse jag börjar nog bli sjuk..

Det roligaste var att jag drömde att älsklingens mamma kom hem och kikade in och sa att hon bara skulle tvätta händerna innan hon gick så jag kunde ligga kvar och sova, jag fick inte upp ögonen och somnade om.. När jag sen vaknade viste jag inte om hon hade varit hemma eller inte så var tvungen att fråga när hon kom hem men hon hade inte varit hemma..

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, älskling sitter och spelar lite ska väll kolla på en film eller något innan vi slumrar in.. Imorgon blir det Väla om vi har tur.

På väg!

Nu är jag äntligen påväg till älsklingen! Åkte från Borlänge vid 14 tiden och anlände till Stockholm vid 16 där väntade världens bästa syster och trollungen.. Blev en snabbdejt med macka på centralen innan mitt tåg skulle gå! Klockan 17 bar det iväg mina sista timmar innan jag skulle möta snutte!

Jag har lyckats bunkra upp med alla mat som man kan tänka sig men blev totalrensing i kylen! Men efter mackan på centralen så tror jag nog att min mat kommer bli min lunch imorgon! Då ska jag nämnligen vara ensam hemma hos älskling, han åker till jobbet vid 11 och sen kommer hans mamma och pappa hem vid 17 så jag har några timmar att fördriva med plugg och plugg...!

Ser frame mot att träffa honom var allt för länge sen, snart bara 3 timmar kvar!

Glad man kan bli

Hej och hå vad tidern går, idag är det andra duggan känns som om det var nyss som jag hade min första.. Den gick ju super bra med full pott ska jag kunna klara det idag? Jag hoppas verkligen det för får jag 8a till så har jag 16 poäng och kan med glädje plugga till nästa dugga då jag bara kommer behöva 1 poäng för godkänt men har ändå chans att få en 4a om jag skriver fullt igen! Vill inte komma hem och behöva skriva att duggan gick skit, men borde inte göra det vill bara inte ta det för givet!

Man får väll se vad som händer och fötter!

Idag vet jag inte riktigt vad jag har betsämmt har för mig att Malin ska komma över vid 1? hmm ja det får man hoppas för det vore skoj! Annars så blir det inte mycke idag ska med Malin till frisören och sen hem och packa järnet för imorgon blir det älskling!

Livet leker och jag är lycklig!

Något man känner igen


klippning

Så här när jag väntar på att han ska ringa, 21.06 förresten, blev ingen klippning imorgon :(

Skola från morgon till kväll..!

Idag har varit en bra dag, konstigt nog så har jag njutigt av att vara i skolan från 8-18.30.. Har varit där allt för lite tid och ägnat för mycke tid till att gräva ner mig i böckerna... Härligt med lite härliga gruppdiskutioner om allt annat än skolan men tror jag lärde mig en del iaf!

Nu är det äntligen dags att börja slappna av lite, blir alltid så uppjagad inför något sånt här och trots att jag kan hela boken utantill ord för ord så tror jag att jag kan lära mig ännu mer.. Ska avnjuta en kopp kaffe och kolla på tre kronor men först ett samtal med älskling, åååå när ringer han klockan är 4a över..


Älskling

Väntar på att älsk ska ringa! Glad för han skull! fick detta sms idag:

- haha 11 avtal nu! älskar dig

braaaaa älskling är så stolt!

En ny erfarenhet!

Jag vet inte om det kommer vara första och sista gången som jag är med om detta men är glad att det hände idag!

Klockan ett begav jag mig mot skolan och utskrivningen av lite dopkort! Det är då det händer, jag står där och har gjort klart alla inställningar och trycker på "print".. VA? fungerar det utan krångel? Ja det gjorde det. Skrivaren är väll glad att vara igång efter sommaren hoppas bara att den fortsätter så här resten av mina två år här..

Cykelkorg

Har äntligen fått på min cykelkorg på cyckeln! ganska skönt slapp ha väskan på axeln och en påse som vinglade in i hjulet idag! Jag har oftast kunnat cykla till skolan men så fort som jag ska in i en affär så var jag tvungen att leda cykeln hem för att jag inte hade korgen.. Men nu är den på (tack malin för dom där banden).. :D


RSS 2.0