Nej börjar det bli dags?

Ja nu är det snart dags att låsa in mina block för den här gången! Jag kan inte lära mig mer kommer bara stressa för mycket! Fick tag i några listor med info att lära mig flytande så ska bara repetera dem resten av kvällen. Men snart ringer min älskade, ber till gud om att det har gått bra idag. Hoppas hoppas hoppas!

Imorgon blir det tenta och grupparbete 9-13
Hemresa 13.15 
Centralen: 16.05, möta pappa och träffa mamma i Farsta innan åktur till syster.
Runt 24 blir det bussresa till Ullared 

Brödbak och effektivt plugg

Brödet står på jäsning, jag har pluggat av en hel del både i skolan och hemma. Det jag känner är att jag vill att tiden ska rinna på lite jämt över hela dagen, jag vet att just nu går den sagta men helt plötsligt är den 21 och älskling ringer och sen är det big brother (om jag nu ens kan se det idag är ju tenta imorgon) sen ska det sovas.

Ja men jag längtar till att få allt överstökat och förhoppninsvis så känner jag mig ganska så förberedd och kan det mesta eller iaf skriva på alla! Känns som om jag läst allt massa gånger men känner att jag inte kan det riktigt.. vill ha massa listor att lära mig! :D

Dags att starta vår sega ugn och se om brödet blir bra!

Dagen

Efter att ha drömt om tentan en hel natt så är det tillbaka till tentaplugg, eller vad då tilbaka jag ägnad både mitt vakna och sovande liv till det här känns det som.. Nej idag ska allt sitta, blir inte mycket panik plugg mest genomläsningar av anteckningar och papper!

Saker jag ska göra idag
- Plugga
- Packa
- Diska
- Städa
- Baka
- Handla allt till baket
- Plugga
- Sova!


blög om plög igen!

Tenta plugg hela dagarna är ta me sjutton inte kul.. hade varit ok om jag kände att jag hade koll men just nu är jag inne i det här nedåtgående humöret och jag känner att frågeteckena blir fler och större ju mer jag läser.. men jag måste för jag vill ju lära mig skiten.. Det känns även jobbigt då vår lärare gör universums svåraste tenor också, men men det ska gå bra vill ha det överstökat och klart nu för mitt huvud håller på att sprängas med valsar, färg och fuktverk.

Men jag känner iaf att det är ganska intressant så länge jag inte läste till en tenta!


Härlig morgon!

En god morgon, solen skiner det är iof kallt ute men så länge solen skiner kan man stå ut..

Jag läste igenom de sista siderna i min första anteckningsbok imorse vet inte om jag lärde mig så mycket för det stod typ fel överallt.. jobbigt att allt man lärt sig rasar lite när man läser anteckningar man tagit innan, vad är sant?

Ska snart bege mig till skolan och mysa på med redovisningar och plugg.. Jag va lugn igår när jag pluggade men nu är jag förvirrad och rädd att jag inte kan något.. varför just idag? Jag vill bara ha det överstökat nu!

PLÖÖÖÖÖGGGG!

hej gott folk!
Efter en heldag i skolan och försök till plugg sitter jag här och ska vandra till sängs! Jag tänkte ringa killen och varsko om en snar läggning, jag ska nämnligen läsa det sista i mina papper innan jag somnar!

Imorgon blir det upp och läsa igenom lite mer papper innan frukost, jag har för mig att jag en gång i tiden lärde mig sjukt mycket bättre på morgonen än kvällen! Är det sant? imorgon vet jag! Efter plugg blir det frukost och lipstick jungle innan det bär av till skolan för redovisning och kanske lite grupplugg!

innan jag var klar med inlägget hann älsklingen ringa mig, glömde helt att han skulle upp tidigt så blir ett hej då nu så hörs vi!

Mardröm!

Dagens I-lands problem!

När jag vaknade idag kollade jag som vanligt terometern, +1 så tänkte att det var ganska bra är ju inte minus iaf. Men det är när jag drar upp persiennen, helt VITT igen! Vad är det med vädret kan det bara inte få vara vår nu!

Nu är det bara att stänga av alla negativa tankar och göra sig i ordning för snart är de skola och tenta plugg!


Plugg och en ny rumskompis!

En ny rumskompis har dykt upp i lägenheten idag, hon kanske inte är det mest sociala människan men tydligen så läser hon turism i örnsköldsvik och ska praoa på peace and love. Efter att ha kallpratat i ca 5 min försvann hon och jag såg henne inte förrän vid 19 igen, jag vet inte ens om hon hälsat på den andra som jag bor med.

Idag har jag iaf pluggat en massa och imorgon är det skola och första gruppernas redovisning sen grupparbete och tenta plugg. Snart är det över och jag beger mig hemåt men känns som om det kommer bli några jobbiga dagar att brotta mig igenom!


Tillbaka till verkligheten..!

Idag var det en vakna upp till verligheten dag, syster har ju varit här sen i onsdags och sen dess har jag bara njutigt av att vara ledig och ha det toppen kul med henne och alba! Vi har varit på Kupolen varje dag och vandrat av oss, vi har lagat god mat, kollat på big brother och skrattat massor!

På torsdagen var vi och fotograferade, la upp bilder i förra inlägget det var hur kul som helst en glad Alba till att börja med men hon blev nog ganska trött på att sitta och se söt ut men men. Några super bra bilder fick vi iaf nu längtar jag bara till ledighet så jag kan fixa till lite fötter som slank in och skuggor i kanten.

Idag var det verkligheten som stod på schemat vilket är massa plugg men känner att jag inte har någon energi riktigt somnade vid 17 och sov en och en halv timme men är ändå trött.

Nej nu ska jag lägga mig för imorgon ska det pluggas massor, på fredag är det Tenta och hemfärd och sen ger sig mia, mamma och jag oss av mot Ullared!


Albsson!


Underar dag!

Idag var jag och bästa syster i skolans studio och fotograferade söta Alba bus!






MMS a la 90tal

Min telefon är som sagt sönder och nu när jag fick ett mms av syster så var jag tvungen att gå in på tele2 för att kunna se det.. Men jag älskar hur dom har satsat på att det ska kännas som att jag kollar på en telefon när jag öppnar mitt mms! Känslan finns verkligen där jag höll nästan på att plocka upp den från datan!


Ny pool?

Eftersom poolen utanför är borta har jag funderat på att investera i en ny att ha på balkongen! Hittade en stört snygg, den är ganska liten kanske för liten men satans så fin. Vill ha ha ha!


Poolen är borta!

Idag har det pluggat och städats!
Började med att se vad tunabyggen gjorde åt poolen som bildats utanför, det var två äldre män som gick med en sån där metalldetektor som pep och sen var det bara för dom att börja hugga med några spett. Gick ju bra för dom tillslut! Skönt att de fixade till det för jag skulle ju gå och handla och mina stövlar var för låga :(

Har städat av rummet lite och så ska fixa det sista som att byta lakarn och städa toaletten imorgon!

Snart är det big brother, jippi! Alltså igår var ju helt underbart, älskar simon när han bara sitter i bikten och skrattar så himla kul! :D

Imorgon kommer Syster och Alba!


Bilden som jag skickade till Alba på namnsdagen!


Försök till toppen

Jag försöker vara positiv idag men allt går emot mig men har inte gett upp än!

Nu är min telefon död, touchen är död (igen)! Men nu finns ingen garanti kvar så just nu sitter jag med en gammal sony ericsson med fm radio utan kamera och känner att livet leker! :D Ska göra ett återlivsningsförsök senare och hoppas verkligen att den vill.. Annars är det bara att börja tigga om telefoner :/


Toppen trots botten!

Har en toppendag idag, bara en sak som gått riktigt åt skogen och det är duggan men vad ska man göra just nu vill jag inte deppa ihop och äta glass vilket jag hade gjort om jag inte haft en toppendag idag!

Vaknade med klockan idag var inte svårt alls att gå upp, pigg och glad satte jag mig vid datan och åt lite frukost. Sen var det skola: dugga och grupparbete super duper! Nej inge depp nu för jag ska plugga på ända till på Onsdag då syster gästar mig! jepp jepp kul ska det bli men nu blir det tryckplugg!


Alba

Idag är det Kim som har namnsdag! Så detta inlägg är till Alba som har blivit bevingad med Kim som mellannamn! Jag blev super glad eftersom jag tjatade de sista månaderna om att bebisen skulle heta Kim eftersom det fungerade på både tjej och kille! Jag är hundra på att lilla Alba kommer tacka mig en vacker dag då hon offeciellt byter namn! Världens sötaste lilla sak är vad hon är!



Vår is in the air!

Alltså det är så härligt ute, solen skiner en en dag och det är redan 4 grader varmt, jag dör vad skönt. Igår när solen kom till min balkong på eftermiddagen hade jag 12 grader varmt hur skönt är inte det?

Jag har öppnat balkongdörren nu och sitter och luktar på våren och har bestämt mig för att plugga lite effektivt nu och ge mig ut på en promenad sen! Hade bara kunnat bli bättre om jag hade haft lilla voven här men på Onsdag kommer syster och Alba så det blir super har vi sånt här fint väder så kommer jag vara överlycklig!


Min bästa vän solen!

åå vad fint det är idag, solen skiner, fåglarna kvittrar och jag måste sitta inne och plugga. :(

Men nej jag ska fokusera på att det är fint ute och kommer bara bli finare, snart är jag klar med plugget för denna tentaperiod och nästa börjar och förhoppningsvis får man andas lite då! :D Var iaf ute och gick precis va tvungen att gå och handla så det passade utmärkt.

Det märks på gymmet att det är fint väder, idag var det jag och en gubbe som satt och cyklade! Härligt är det och jag ska också förpassa mig ut till friska luften för att träna men först så ska det bli en aning varmare och all is ska bort från gångvägarna för annars tror jag inte att jag kommer levande hem från rundan.

Nej dags för att skriva rent lite anteckningar! :D

Veckan som varit och de två kommande

Efter att veckan gått i super hastighet, speciellt när man bara gått i skolan och sen i stort sätt kommit hem och legat nerbäddad för att senare somna och sen vakna och gå till skolan, så är det nu fredag. Skulle sagt härligt med helg men så här två veckor innan tenta och 3 dagar innan dugga så är det ganska så jobbigt. Det värsta är inte att gå dit och skriva utan att det inte finns så mycket att plugga på men ändå så förväntas vi kunna allt.

Snart är det dags att vandra till Malin för lite filmkväll. Ska bli skönt att få göra annat än plugga.

Lite sammanfattning av nästkommande veckor
Helgen: Korrläs och plugga dugga
Måndag: Dugga och grupparbete
Tisdag: ledig men blir nog något från grupparbetet och tenta plugg
Onsdag: Lite skola sen blir det att träffa syster yster
Torsdag: skola och Syster här :D blir lite fotografering av Alba också! :D
Fredag: Syster och jag ska väll hitta på något mysigt
Lördag: Syster åker hem :( så blir vara med henne sen plugg
Söndag: Volley? och plugg
Måndag-Torsdag: Grupparbete klart och lära mig allt inför tentan! :D
Fredag: Tenta och hem för ullaredsresa! :D

Hemma helg!

Goddagen!
Jag har befunnit mig hemma nu i helgen sen i Onsdags och det var super kul bara det att jag åkte på någon slags magsjuka. Men hann med lite roliga grejer iaf!

Torsdag: Jag mötte upp syster i handen för att sedan åka en tripp till IKEA, super mysigt blev trerätters i restaurangen. När vi var mätta och glada gick vi runt i hela IKEA vi var på det i kungenskurva och herre gud vad rörigt det är jämfört med barkaby men det  har väll lite att göra med vad man är van med. Sen var det hemfärd till muskö där mamma väntade och sedan kom pappsen hem!

Fredag: halva dagen fick jag vika åt plugg fick en hel del gjort trots att promenader med hunden låg högt i prio sen kom mamsen hem och vi åkte till Haninge för inhandling av mat. Vi gick en tur i haninge centrum och när vi var klara står en p vakt vid bilen, mamma har glömt att lägga upp p-skiva men som du var så var det 12 sekunder kvar innan han skulle få lägga bötern. :D Fredagkvällen spenderades med god mat och lets dance.

Lördage: Melodifestivalen står på dagsordningen men först en springtur med far mig, härligt var det att testa konditionen ute men resultatet var kanske inte det bästa men bara att kämpa på! På eftermiddagen kom syster och vi lagade mat och tryckte Albas fötter i trolldeg! På kvällen kom magsjukan så skriver inte mer om min helg. 

 

Hemma mys är bästa mys!

Nu är jag hemma igen, känns som om det var hur länge sen som helst. Allt gick bra idag, inga förseningar någonstans och det känns som om jag fått med mig allt jag skulle.

Mötte upp kära pappa inne i stan och vi drack en kaffe innan vi åkte hemåt, jag fick en latte och pappa drack en ristretto, den var så liten och söt såg ut som en munsköljsmugg med lite kaffe i botten stark som satan var det. Jag tror dock att jag håller mig till min latte. Hemvägen gick smidigt och väl hemma blev det köttbullar och macaroner. Kollade av vad som fanns inspelat på boxen och såg att min underbara far hade spelat in en mando diao konsert som jag ska plugga till på fredag hade jag tänkt! :D Gillas!

Mor min kom hem vid 21 eftersom hon varit och tränat! Super kul att träffa dom igen tror jag pratat hål i huvudet på dom bara.. :P

Imorgon bär det av till haninge för att träffa syster och sen gå på IKEA! Ne nu ska jag kolla TV och vänta på att älskling umgåts klart med sin familj och ringer mig (prio 1? nej inte idag men imorgon kanske, men det gör inget älskar honom mest iaf! ;D Hade nog varit likadan om familjen varit utomlands)

Ovanligheter och skola

Glömde berätta om min morgon som var ganska så ovanlig. Inte ovanlig för att det skedde något som inte brukar ske för människor utan för att det hände något som jag i stort sätt aldrig gör..

Jag försov mig, och inte lite heller! Vaknade två timmar senare än planerat, kul. Vet att jag registrerat att klockan ringde men jag var inte vaken på något sätt utan det var mer min dröm som innehöll en ringande klocka av något slag. klockan 9 ringer iaf en från klassen och frågar vart jag är och jag svarar - jag sover. Hmm undra vad hon tänkte då! Hon hade också försovit sig lite men jag tackar henne stort för att ha väckt mig. Jag kom iaf till skolan där det inte var så aktivt så hade inte missat så mycke..!

Var i skolan till 15 och under den tiden hade jag 2 och en halv föreläsning, lunch med semla och macka samt lite gruppmöte. Sen var det bara hem, pratade en del med syster innan spinningen. Nu är jag här väntandes på älskling som ska ringa mig snart, hoppas det gått bra för honom nu på kvällen på jobbet! Ska packa ihop de sista nu för imorgon bär det av hemmåt. Blir nog lite big brother ikväll också..! :D

Tack!

Jag vill tacka så mycket för ett otroligt härligt träningspass, det var verkligen i min smak. Ett riktigt tungt pass med hög puls och svett som rinner. Hon som hade passet var otroligt bra och peppande gick runt två gånger till alla och peppade på och kommenterade om det var något. Hon var super duper bra måste hitta hennes ordinarie pass och köra på hoppas hon inte bara kör Lördagar.

Hon gjorde det som ingen annan har gjort, hon körde den perfekta avslutningslåten. Det blev Passagerare med kent från en plats i solen. Lyssna och njut gott folk!

Nu väntar duschen och sen blir det middag, fisk och linser!

Snar hem hem hem!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker hem, inte imorgon men i övermorgon vid den här tiden så sitter jag hemma hos mig i min soffa och njuter av att ta det lugnt och skönt.

Hemma blir det massa skoj, ska träffa min syster, kolla melodifestivalen och det jag längtar efter mest att träffa och gosa med världens finaste hund och katt. Saknar dom massor, precis som jag saknar hela min familj..!

Om tre månader så går jag på sommarlov känns inte långt alls men massa grejer ska ske innan dess, avsluta dessa kurser och påbörja och avsluta två nya kurser. Jag ska hinna bli ett år äldre, fira påsk, älsk och pappa!

Nu är det big brother!

Skoldag idag!

Blev som jag trodde en total heldag i skolan men vi har varit effektiva och duktiga så bilderna är nu klara! :D Vi har fått bra hjälp av Jonas så det ska nog bli bra det här.
Har precis korrläst texten lite och jag tänkte ha lite skoj och använda min ritplatta när jag kommenterade texten, det var en genialisk idé om det inte var så att datan ville krångla och inte hittade drivrutiner. Ja då blev man sittandes i en halvtimme för att fixa det! :D Nu fungerar den iaf och jag tänkte bjuda på en print screen av hur otroligt snyggt jag skriver men för det första så är jag inte van att skriva på ritplattan och för det andra så var min data en aning seg med kommunikationen till ritplattan så det hackade i stort sätt hela tiden! :D Men snyggt som tusan.

Nu ska det snart lagas lite mat och kolla ikapp på big brother och solsidan som jag missade igår. Tyvärr måste jag nog hoppa halv 8 men får kolla på det imorgon istället om jag inte ser det nu kanske vem vet! :D Får väll berätta hur jag gjorde i mitt livsavgörande beslut sen!  


Snart är det hemfärd...

Tillbaka från volleybollen, var ganska så kul idag eller det gick mest upp och ner. Var ett kul lag från början sen kommer en internationell kille som tror han är stört bra och ensam på planen jaja bara att vänja sig och gå hem för att söka lag att börja i för om mindre än ett och ett halvt år är jag klar här uppe och flyttar hem och då blir det volley.

Efter hemgång kollade jag på de två sista avsnitten av How I met your mother som jag har, stört bra serie och jag hatar att vara ikapp hittar iaf inga fler avsnitt ute nu :(

Imorgon blir det heldag i skolan 8.30 -  förhoppningsvist senast 16 men krävs det längre blir det dessvärre ingen spinning men man måste nog ta det lite som det kommer skolan måste vara i fokus nu när jag tänkte åka hem och greja. Ska ta med mig träningsgrejerna hem och springa första utomhus rundan (mamma och pappa, gör jag inte det TVINGA mig) sen blir det förhoppningsvist träning med mamma på Söndagen vore skojsigt värre.

Ne nu ska jag ringa min favorit och prata lite innan det blir slutna ögon och högt snarkande.

:D

Min dag har mest bestått av skidor och promenad.. Kul kul och väldigt slappt men har även varit duktig nog att pluggat lite också.

Just nu väntar jag på min mat, blir bränd snitzel och potatis. Gott förhoppningsvist. Men snart är det Volleyboll så ska dit och ha det kul, man får hoppas på bra indelning och roligt folk.

När jag kommer hem väntar kaffet på mig innan sängen är näst på tur för imorgon är det heldag i skolan igen! :D


Lyckat!

Melodifestivalen blev ju lyckad, nu sitter jag med The monkiers låt i huvudet...!

Kollar lite på A lot like love samtidigt som jag surfar runt lite, sökte lite jobb och kollar lite sidor... Känns mer som Söndag än Lördag idag, jag har städat, bakat och tagit det lugnt. Men imorgon blir det antagligen något liknande, plugga och träna med inslag av serier och mys.

Melodifestivalen!

Nu sitter jag bänkad framför soffan igen, härliga melodifestivalen flimmrar på TVn.

Har efter första omgången fått vidare exakt dom som jag ville men eftersom jag fick det så har jag fått det desto svårare att välja nu. Jag har därför valt att inte välja och bara vara överlycklig hur som helst.

Love Generation: Bra låt med härlig refräng och självklart spice girls upp i dagen
Sara Varga: En låt som jag inte gillade efter första omgången men som jag helt plötsligt föll för. Hon är bra och riktigt söt
The Monkier: Man blir så glad och inspirerad han är helt galen och underbar på samma gång.
Pernilla Andersson: ååå älskar låten, henne och allt som har med framträdandet att göra. :D

Nu ska jag fortsätta lyssa på underbar musik!


Godmorgon

Godmorgon!
Nu är jag helt vaken blev inte riktigt som planerat idag men upp kom jag tillslut runt halv 11 kanske. Har pratat en del med syster, hon är för pysslig med sin hall. :D

Ne nu ska jag ge mig av till gymmet och springa av mig min stelhet hade jag tänkt... känns att man inte spelat på ett tag kroppen tycker inte riktigt om det.


Godnatt!

idag var det volleyträning med lite folk från klassen. Inledde med en bollek som jag och Malin inte riktigt kunde sammarbeta på och sprang i stort sätt åt olika håll hela tiden. Sen blev det serv, smash och lite spel innan vi körde 10 guld.

Det är super kul att få spela lite på riktigt försöka få in allt så det fungerar. Det är mitt långsiktiga mål med träningen här uppe, jag ska kunna spela volley så fort jag flyttar hem och det ska jag baske mig göra. Det konstigaste med volleybollen är att det tar fram någon tävlingsinriktning som ligger där inne och som vanligvist kommer ut i små doser men volleyn kastar ut det och allt på en gång.

Ikväll missade jag big brother hoppas jag kan se det imorgon på dan får se får se!

Annars så står träning och städning på schemat funderar på att kasta ihop något bröd men jag får se vad det blir vore ju kul iaf och gott (det får man inte glömma).. Jag hoppas att det är lika fint väder ute imorgon som det var idag för då kanske jag tar och springer lite ute istället.

Duktig!

Efter lite effektivt arbete i word känner jag mig värd att ta fram photoshop boken och plugga lite till! :D

Snart blir det middag, blodpudding idag igen. Jag njuter! Sen ska jag iväg till volleybollen och förhoppningsvis få lite riktig träning med slag och smash.

Vår, härliga vår!

Idag är jag glad! :D Gick och la mig igår med vetskapen om att det var nollan ute, shit det har det ju inte varit sen November. Jag hann inte mer än kliva upp från sängen innan leendet spred sig, solen skiner och det är en grad ute. Gick till skolan med fågelkvitter och älsklingen i öronen och under mig knastrade isen som snart är ett minne blott. Jag gick hem men trots att det blåste så var det nästan varmt (jag hade bara en tunn jacka på mig). Hemkomsten lurade på fler överraskningar, 5 grader varmt och jag tackar gud för att våren finns.

Våren är klart min favorit årstid (höll på att skriva högtid men det är det ju nästan på sitt sätt). Jag tycker inte illa om vintern men hur den än har varit så är jag alltid super sugen på våren så fort nyår passerat. Nu längtar jag tills man kan sitta ute och fika och gå hem från skolan med blicken på den torra och grusade vägen.. Ska bli härligt.

Nu ska jag gräva ner mig lite i Indigo pressen igen innan jag läser lite från boken, jag gör det med ett leende på läpparna då solen värmer hela rummet och Ted Gärdestad susar ut ut högtalarna.


Lång onsdag!

Idag har varit en riktig heldag i skolan, kom dit vid halv 9 och gick hem halv 17. Men det var en väldigt skön och intensiv dag, vi gick igenom en stor del av projektarbetet och vi har skrivit en hel del vilket är otroligt skönt. Vi jobbar faktiskt riktigt bra ihop.

Mer än det har jag knappt hunnit! Blev en del plugg av det mesta och olika slag men nu är det big brother! :D

RSS 2.0