Världens bästa dagar!

Nu är jag tillbaka i Borlänge efter några underbara dagar nere hos världens finaste. Vi har haft det så otroligt kul, finns inge bättre.

Onsdagen blev jag hämtad på stationen runt klockan 22, var ganska skönt att åka vid 16 för man hann göra en del innan. Vi åkte hemmåt och så fort jag satte mig i bilen kändes det som om jag varit där i hundra år inte på ett tråkigt sätt men på ett mysigt sätt. Vi åkte hem och där hade jag fått ett fint och gott bröd från syster Nilsson och vi åt lite och kollade TV. Mys mys!

Torsdagen innebar städ, städ och städ. Men som jag skrev innan så började det med hämtning av TVn sen var det nedtagning av hyllan, rensning under sängen och damsugning. Men fint blev det oj nej kom på att vi glömde ta en efter bild :( NEEEEEEEEEEEEEEJ! Men får åka ner snart och göra det! Jag kollade lite Big brother och sen blev det mys.


Fredag!
Har aldrig varit så trött jag och älsk gick runt som zombies men en promenad blev det så det var skönt skönt! :D Alltid kul att vara med vännen. Till middag blev det fiskpinnar! Vi bakade även världens godaste kanelbullar.
 


Och så var det Lördag och det innebar för oss grillning vid kvarnfallen och melodifestivalenmys med taco. Men innan melodifestivalen å gick vi en runda runt huset och efter att ha blivit nedbrottad begav vi oss in och inte anade vi att vi lämnade hans telefon efter oss på gräsmattan. Efter några timmar började sökandet efter telefonen och det tog ett tag men efter ett tag blixtrade det till och han begav sig baksidan och fann sin telefon fastfryst. Melodifestivalen var toppen god mat bra musik för det mesta (melody club, nicke borg och the ark).

        
Var underbara isskulpturer eller vad man ska kalla det. När vi sedan skulle börja grilla så ville det sig icke, pappret bran men inte kolen så blev att dra hemmåt och grilla/steka i pannan men lika god var dom för det. Älsklingen sprang ut och tuggade lite på sin för att det skulle se ut som om vi lyckades men efter att ha insett att han inte hade jackan på sig gav vi upp en aning. Blev vid tvn istället men mysigt det med. 

  

Söndagen blv en slappedag utav dess like, vi gjorde i stort sätt inget njöt mest av varandras tillvaro! Mys mys! Hans syster bahagade komma hem också så man fick säga hej, fick en julklapp (två mycket bra böcker) Tack tack!!!



Och nu har resument gått och jag sitter här i vardagsrummet och kollar på big brother och börjar smått oroa mig inför duggan imorgon, har jag verkligen pluggat lagom? Går det att plugga lagom?

Juste ett sista tips, vi kollade på Grown ups. Klockren film som bör ses av varende människa som har en liten gnutta humor finns något för alla. Filmen gav oss många skratt så jag är super nöjd.

Tack älsk för världens bästa dagar


Källarfranska och en TV

Nu sitter jag hos älsklingen helt slut i kroppen och huvudet. Vaknade upp innan 9 och snutte kunde då inte ligga kvar länge för vi skulle ju hämta ut tvn så på med kläderna och iväg till konsum. Med källarfranska i väskan fick vi in TVn i bilen och gasade hemmåt. Det var bara att packa upp datan "snabbt" innan frukost och storstäd.

Några dammråttor senare var vi klara med allt inflyttat och utplacerat.. Blev mycket fint kastar nog upp en bild när jag åkt hem. :) kvällen avnjöts med god mat och halv 8 och snart ska vi väll mysa framför big brother bara 1 timme och 20 min kvar :D


Studiebesök

Idag har varit en ganska skön dag, vaknade upp vid 6 ganska pigg men somnade om för det va ju en timme kvar innan jag skulle vakna. Vaknade 07.10 jippi om 25 min ska jag gå. Skyndar mig på med allt och sätter mig och äter lite frukost kommer med god marginal till skolan precis som vanligt när man är ganska sen till att börja med.

Workshopen går ut på att granska bilder vilket går bra och sen ska vi rädda en bild som får lärare med flit sabbat totalt genom att övermätta den. oh yeah vi fick ett par knall oranga byxor att se matta och gråa ut. Vår lärare står och förklarar skilladen mellan att få till färgerna och inte och tillslut konstaterar han att om man får till färgerna så skulle han gladeligen köpa dessa byxor. Roligaste är att det som sagt är ett par knalloranga baggy byxor som antagligen inte alls skulle passa honom men får man till färgen så får man och då ska det köpas.

Efter workshopen blir det gruppmöte med Fanny och vi är ganska så effektiva, se vad två koppar kaffe kan göra. Vi sitter där tills klockan är 13 och då går vi för att möta upp resten av gruppen för studiebesök hos tryckeri i Falun. En biltur senare som innefattar överkörda rondeller, två Usvängar och massa skratt så är vi framme och möts av en super trevlig säljare som visar oss allt från indigo till indigo. hade man kunnat gifta sig med en tryckpress hader han gjort det, älskar att se någon så engagerad. Toksnygga grejer och var man inte inspirerad innan så är man det nu, vill jobba och göra massa effekter. Med mycket bra info begav vi oss hemåt för att renskriva och samla tankarna.

Nu förtjänar jag att packa det sista för jag far till älsklingen imorgon! Lyllo mig!


Fotosugen!

Jag känner just nu att jag är så sugen på att börja fotografera igen, har varit lite trött på det och inte känt någon inspiration men nu är hjärnan inställd på fotografering så måste ta mig lite tid någon dag. Ska ju ner till älsklingen så då kanske jag kan få mig någon timme att fotografera lite! Vore inte fel alls, han ska slippa vara modell kan ta en massa miljö bilder istället.

När jag kommer hem och har tid ska jag ge mig in till stan och ta en dag, ska försöka få med min syster. Vore kul att ta en dag och bara gå där inne, ta en fike eller äta lunch och fotografera. Jag älskar att fota inne i stockholm finns så många fina vinkalar och det är en sån härlig miljö. Hmm får boka in något med henne!



OVE

En paus i big brother ger mig chansen att säga vad jag tycker om Solsidan. Tänkte ta personerna lite då och då i bloggen och idag är det Oves tur.

Ove
Finns det någon gräsligare person, kan ibland tycka att dom spelar över men herregud finns ingen person som går mig så mycket på nerverna som OVE... Idag satt jag och hpppade i soffan och ville bara slå ner han, en snålare och lurigare person finns inte. Det kryper under huden och får jag en granne som honom så flyttar jag direkt.


Stalker


Big brother

Sitter och kollar på big brother nu, har nog aldrig känns mig så sugen på att följa det som jag gör det här året. Ska bli riktigt kul. En väldigt sjuk idé men väldigt underhållande på något stört vis.

Ja nu är presentationen i full gång så ska krypa upp i soffan och mysa!


Plugg, älskling och älskling!

Godmorgon godmorgon!
Hoppas alla sovit gott, det har iaf jag gjort... Har startat morgonen med havregrynsgröt och ska snart sätta mig ner och sammanfatta det sista sidorna i boken till duggan sen funderar jag på att ge mig av till Kupolen och göra mina sista ärenden innan jag åker till Älsklingen på Onsdag! Har lite överraskningar till honom så det ska bli kul..

Han beställde även en ny TV/skärm till datan så när jag kommer ner ska vi göra om hela hans rum så det ser jag fram emot, antar att jag får rensa under sängen och brottas med dammråttorna.

Älsklingen är så otroligt snäll han jobbar en söndag i månaden och det blev idag eftersom jag är hos honom nästa vecka! :D super söt är han och jag vet att det kommer gå bra för honom idag..! 

Nej nu kallar boken bara 7 sidor kvar så det ska gå på ett nafs!  

Besvikelse!

Ja det går inte alltid som man vill, min klara favorit åkte ut. Jaja så kan det vara men man behöver inet gräva ner sig under täcket och ta fram stora glasskålen för det. Istället söker man på Sebastian Karlsson på spotify och låtsas att det är en hel final med bara han! :D Det fungerar alltid när jag blir besviken!

Tack

Min favorit som jag hade innan melodifestivalen, sebastian, svek mig inte. Han är en pärla så bra älskar allt han gör! :D

Melodifestivalen på G!

Goddagsen!
har varit lite seg hela dagen men efter att ha gjort mig lite varm chocklad (tips från älsklingen) så vaknade jag till och nu är jag super pigg. Sitter och kollar på filmen på 5an, First daughter. Kul film än så länge får lust att dra till USA!

Ikväll är det melodifestivalen, kul ska det bli. Min favorit så här innan är Sebastian, en av mina favoriter från idol. Sen är jag lite nyfiken på The playtones, de har ett bra sound! Men ska bli kul att se!


Springning

Har precis varit och sprungit på gymmet, blev 5,3 km på 45 min. Känns skönt att springa där men är nervös för när man ska börja springa ute med varierande luftmotstånd och en mark som inte rör sig. Men det ska nog gå fin fint.

Idag när jag sprang tänkte jag på hur underbart det är att springa på sommaren, det är stört varmt så man svettas bara av värmen men ännu mer tack vare springturen. När man har lagt på sista ökningen och spurtar i mål (på infarten) finns det inget bättre än att lägga sig ner i det underbara gräset och ha en hund som är helt galen och bara springer runt, sen får man ett stort glas vatten och sitter där och pratar med familjen. Underbart!

Fredag!

Idag är jag helt ledig och det märktes för jag sov som en stock och tryckte bara av alarmen. Vaknade iaf upp vid 10 då jag hörde en svag pling på dörren, jag totalignorerade den och när jag 10 min senare går upp så har vi fått en ny toasits! Tack tack!

Ska springa iväg och göra lite ärenden snart, så blir att flanera lite på Kupolen mest för att jag är sugen på att kolla i affären och önska mig saker! :P

Vet inte vad det blir ikväll men lutar emot en hemmakväll med någon film eller kanske kollar lite på lets dance. Får se vad det blir! :D

Torsdag = helg!

Kom på för några timmar sen att jag redan har gått på helg. Känns skönt för att jag vet att jag snart får åka till älskling. Bara 5 dagar kvar nu! ;)

Har precis varit iväg och sprungit 5,5 km på 46 min! :D Blev intervaller så nu är jag tröttare än tröttast i benen!


Bredband

Äntligen, nu är det klart bredbandet är uppsagt! Känns skönt att hon äntligen bestämmde sig för hur hon skulle göra! Super snäll person som hjälpte mig och gillar comhems kundtjänst med robotrösten som ber en beskriva sitt ärende med egna ord och sen automatisk kopplar en vidare! Bra teknik det där!

Mysdag!

Godmorgon!
Japp idag är det en härlig morgon, endast -8 ute och flingor som faller. Jag har bestämt mig för att börja om på slutet på förra året, jag går nu och inbillar mig att det är december och snart jul det gör det hela mycket mysigare.

Ska snart iväg till skolan för föreläsning och grupparbete! Kommer efter idag ha två grupparbeten parallellt så det blir nog ganska mycket.

Annars är det här min dag, så när jag kommer hem ska jag plugga järnet och sen är det bara mysdag. Ska börja se över vad som ska ner till älskling för nu är det bara en vecka kvar och jag längtar!

Tack så mycket! :D

Fick en Alla hjärtansdag present av mamma och pappa idag! Super gulligt av er, ni är bäst!

Här kommer en inte allt för bra bild på det men min data vill inte sammarbeta så fick bli att lägga in den som den ser ut.. Man ser iaf att den är fylld av kärlek!


Skola, gruppmöte och träning

Hej alla glada!
Nu hoppas jag att ni gjort mig stolt och röstat på gullungen i förra inlägget, har ni inte gjort det än så går det bra att göra det när som helst men inom 59 dagar tror jag det är.

Idag har jag varit aktiv från morgon till kväll nästan iaf, upp tidigt till skolan där aktiviteten kanske inte var super super aktiv men med en lärare som improviserade och man fick göra lite vad man ville fick jag nog ut lite av dagen iaf. Sen var det föreläsning som toppades med lite grupparbete och mailutskick. Juste måste kolla upp källhänvisningsmodellen. :D

Efter skolan var det lite inhandling av krossad tomat tillsammans med Fanny som fick mig att bränna massa kalorier genom att snurra runt i affären så det var dagens vardagsträning. Sen var det hem prata med syster och få i sig lite mellanmål innan spinningen satte igång.. Trötta och tunga ben fick tramporna att snurra och tillslut gick det super bra, gårdagens träning var som bortblåst. Träningen följdes av en god pasta sås, egen tillverkad och allt. Den var gjord på: Krossad tomat, röda linser, morot, svamp och korv, jag tänker vara osvensk och säga att den var super god och finns massa kvar så nu vet jag vad jag ska äta i veckan! :D Gott ska det bli.

Imorgon blir det skola och plugg för hela slanten samt egentid framför tv med halv 8 och svenska mästerkockar.


Köpt och kommer ha det i allt super gott!


Min alla hjärtans dag present...

Från er till mig vill jag ska vara att ni slänger en röst på världens gulligaste systerdotter och fadderbarn. Hon är så tokigt underbar och om ni träffade henne skulle ni inte drömma om något annat än att träffa henne igen! :D Så var snälla och rösta på henne på Viföräldrars tävling. Låt Alba bli vår nästa Covergirl!

KLICKA PÅ MIG JAG ÄR EN LÄNK

Här har ni bilden att kolla på medans sidan laddar. Är hon inte underbar?



Nothing compares to you!


Dom bästa!

Så här på alla hjärtans dag är det inte bara min älskade som jag vill visa tacksamhet och kärlek för utan vill rikta världens största kram till min fina familj. Ni finns alltid där när man behöver er, går alltid att slå en pling ni är aldrig längre bort än så. Jag blir så tokigt glad av att veta att ni alltid finns där, vad jag än gör och vilket humör jag än är på så stöttar ni mig hela tiden.

Mamma och pappa: Ni är klart de världens underbaraste föräldrarna man kan tänka sig, ni ger mig en massa energi och är jag lite nere hjälper det att prata med er. Är så otroligt tacksam för allt som ni hjälper mig med allt från att passa djuren som jag tillsammans med syskon fått in i familjen till att stötta mig i mina svåra stunder. Jag kommer aldrig sluta älska er och ni är nog dom personerna som ändå betyder mest, med konkurrens från Morgan så klart! :D 

Bror och syster: Ni är så otroligt underbara, när jag tänker tillbaka på min uppväxt så inser jag att ni kört med mig otroligt mycket men får väll säga att det är väll så det ska vara och jag har blivit härdad av er! :P Har massa bra minnen med er och fler kommer det bli. Älskar er så massa mycket och finns inga som jag hellre skulle vilja dela min barndom med än er. Ni är världens bästa syskon och jag är världens tursammaste lilla syster! :D Ser fram emot spökvandringen i sommar kommer bli super!


Min älskade!

Idag är det alla hjärtansdag och det ger mig ännu större anledning att tänka på min finaste fina älskling. Jag tänker på honom dag och natt, hela tiden. Han är världens gulligaste och jag skulle inte byta ut honom mot någon i hela världen.

I sommar firar älsklingen och jag 5 år tillsammans, finns det något underbarare. Jag har varit tillsammans med honom i ungefär en fjärdedel av mitt liv, tänk vad länge vi kommer vara tillsammans sen när vi blir super gamla! :D Om jag räknade rätt så kommer vi när jag fyller 80 ha varit tillsammans i 80% av mitt liv. Ser fram emot det!

Älskade älskling, du betyder allt för mig och jag kommer alltid finnas där för dig vad som än händer!


Veckoplanering!

Dags för lite för er kanske ganska tråkig veckorplanering men för mig ett måste!

Måndag
Plugg fram till 13.00 sedan föreläsning i två timmar innan jag går och handlar och sen träning. Sen ska jag fira alla hjärtans dag med kesoplättar och fruktsallad!
Tisdag
Skola 8-12 sen gruppdate med lunch innan träning. Sen blir det hem och plugga om jag inte hinner det innan min träning
Onsdag
Skola mellan 10 och 12 sen hem och plugga, baka bröd och lite egentid med en promenad och en bra bok
Torsdag
Laboration i skolan mellan 10 och 15 sen träning innan ännu mer plugg.
Fredag
Ledig från skolan innebär inte ledig från plugg, blir att läsa lite, skriva rent veckans anteckningar och ta en promenad.
Lördag
Helg, ja vad innebär en helg i borlänge: plugg och egentid. Inget annat inbokat än så länge, jo träning iof!
Söndag
Söndag denna vecka blir inte som idag utan jag ska ta tag i saker, städa kanske? Annars promenad, plugg och volley

Andra saker som ska göras i veckan:
- Betala tv-licens till rumskompis
- Säga upp internet
- Ringa och anmäla dåligt rinnande avlopp

Andra roliga saker som jag ska göra i veckan:
- Gå på kupolen, har ett uppdrag
- Kolla solsidan
- Packa ordning för avresa nästa vecka
- Söka jobb, insett att det är ganska skoj trots att jag inte får positiva svar men jag får mail av snälla människor
- Beställa någon slags biljett


Volley

Hemma efter volleyn, super kul var det! Saknar att spela med tjejerna speciellt mitt kära 90-lag! Men så fort jag är klar här så ska jag börja spela igen, älskar att få till den perfekta serven, smaschen och mottagningen men något som jag saknar mest av allt är dom kära bränsåren på knäna.. Att rädda en dödsdömd boll är det bästa som finns och bränsåren är det bästa beviset!

Nu ska jag sätta på mig myskläder och dricka kaffe!

Imorgon är det alla <3-dag! Vad ska ni göra? Jag har inte bestämt mig än mer än att det blir spinning ända ner i tårna!


Glädje av musik

åå älskar vad musik kan få en på bättre tankar varför har jag inte lyssnat på det något idag? hmm jaja nu är det bara byta om och sjunga med i "I want you to want me".. Länge sen jag hörde den! mys mys! :D

Vanlig söndag?

Vet inte vad det är med mig idag, ingen ork ingenting! Jag har kollat serier och film hela dagen depp depp! Men ska iaf ta mig i kragen och gå till volleybollen vid halv 8, bara en timme kvar! åå vill bara att dagarna ska gå just nu men imorgon kanske jag har mer energi och ork vem vet!

Utvärdering

Jaja melodifestivalen gick som den gick.. 1 av mina 3 gick till finalen direkt och 1 av mina 3 gick till andra chansen den andre åkte ut.. Det är trist och konstigt då Walz var en stjärna på scenen som vanligt!

Ikväll har jag suttit vid datan och tv och ritat. Kul att ha min ritplatta, ska jobba på en ny design till bloggen tänkte jag men får se när den kommer..! Men tack mamma och pappa för världens bästa ritplatta! Kuligt värre är det!


Melodifestivalen!

Tänkta bjuda på ett lite liveinlägg från melodifestivalen!

Hela stämmningen höll på att förstöras då herr Sjögren dök upp.. :( Men det blev ju bättre

Brolle: Åå tacka gudarna för att han finns, världens röst har han.. Jag som gillar Elvis skulle nästan kunna gå så långt och säga att han har något liknande.. Super super bra!
Loreen: typexempel på musik som inte passar en, men denna tävling är ju mer för PR.
Babsan: Nej nej nej, det var inte ens kul. Enligt mig iaf!
Elisabeth Andreassen: Kul att det håller i sig med alla äldre artister.. Trevligt inslag trots att jag inte gillar musiken så jätte mycke.
Sanna Nielsen: jajaj behöver jag säga mer än att jag tröttnat på henne
The Monkier: SUPER SUPER BRA, lite mika inspirerat!

Insåg precis att The Monkier var Daniel från Idol en av mina störta favoriter! Inte konstigt att det var likt Mika! :D Jag är kär igen!:D hmm hur ska det då gå med att få vidare Brolle, Christian och nu Daniel! Det löser sig!

Taco, melodifestivalen och en gammal klassiker

Nu har jag precis varit och stor shoppat på Willys, blir taco idag. Tog fram köttfärs och viste inte vad jag skulle göra. Mamma gjorde mig sugen på köttfärssås men insåg att den inte blir lika god här som hemma så det blev något jag inte tror att jag kan misslyckas med..

Sen är det ju även så att det är melodifestivalen idag och två herrar ska bjuda Sverige på skönsång, brolle och Christian Walz. Jag vet vilka jag kommer hålla öronen och ögonen öppna för! :D

Nej nu ska jag dricka te, mys med min varma mysgrej och avnjuta några sidor i Adobe Photoshop CS4 for photographers. The Ultimate Workshop. Bra bok men tycker inte att den är riktigt rätt för kursen men jaja! Sånt är livet… *fortsätter nynna*


Pirr i benen!

Nu har jag väntat tillräckligt länge, det kryper i benen så dags att gå till gymmet och leta löpband! nacken känns lite bättre idag så ska försöka att inte spänna den när jag springer! :D


eeeehh ok?

Jag tänkte bjuda på en liten bild som jag fick av syster idag! Ja det här är väll en vanlig dag i systrarna Beillons värld!


Igår, idag och lite mer igår!

God dag!
Nu sitter jag här och insåg att jag slipper kolla på resten av alla lets dance, ganska skönt! Weise lämnade nämnligen programmet och en tår för från mitt öga.. Så hemma fredagar kommer bestå av på spåret!

Sitter här med näst intill nackspärr och ryggont och tycker livet är helt okej.. Imorgon blir det gymmet och springning, jääy! Hoppas allt släpper tills dess så blir att värma vatten och fylla min lilla myssak och trycka hårt mot nacken..

Igår var det snödag, man skulle kunna tro att det var december och den första nysnön föll.. för jämfört med vad som kom ner från skyn igår så var snön på marken ingenting. Jag vandrade dessvärre fram och tillbaka från mångatan då vi hade filmkväll (how to train your dragon och megamind) Snön var över kanten på mina skor på vägen dit då de inte hade plogat och lika dant på hemvägen trots att de hade plogat.

Snön som hoppade ner från himlen låg kvar vid ett då jag skulle tvätta och eftersom vi har vår tvättstuga i källaren så var det snö hela trappan ner så det var bara att hämta pulkan och åka! Tvätten blev iaf ren och hänger nu på tork i vardagsrummet! Effektivt!


Torsdag!

Härlig torsdag idag, seg vaknad med när jag väll kom upp så var jag pigg. Blev lite slö sittande vid datan innan jag begav mig iväg till gymmet med Pernilla och Malin. Blev springande på löppbandet, 5 km, innan det blev stretching och hemgång. Nu sitter jag vid datan igen och kollar på sommar i Sverige innan jag ska plugga lite och gå och handla. Ikväll blir det filmkväll på mångatan!

Så kan det gå!

Gick faktiskt för ovanlighetens skull in på maserhallens hemsida innan jag började byta om fick en undlig känsla av att passet kanske inte skulle vara.. och vad visar det sig, det är inställt pga av sjukdom.. Blev lite ändrade planer men har bestämt mig för att det blir till att springa lite imorgon på förmiddagen eftersom jag ändå är ledig så gör det ju inget! :D


Måste sluta....

Jag måste verkligen sluta kolla serier, kollar just nu på Samantha who? där det handlar om en tjej som har minnesförlust och inte kommer ihåg något som hände innan en olycka.. Super bra serie! Men imorse när jag snoozade så drömde/trodde jag att jag hade minnesförlust och inte viste hur det kändes att snooza så jag gjorde det extra länge.. viste liksom inte hur jag skulle begränsa mig och vakna..

Måndag med grupparbete och spinning!

Dagen har varit ganska så segstartad men kom igång och helt plötsligt var den slut.. Har varit på en föreläsning som jag inte kunde koncenrera mig alls på och sen lite grupparbete som var kul och känns skönt att komma igång.. Efter det var det bara hem och äta lite innan jag sprang iväg på spinning, nu sitter jag här och funderar på vad jag egentligen har gjort?

Spinningen idag gick bra tills jag kom hem och kollade pulsklockan och såg att jag i snitt hade 127 i puls! Hallå och min max var 181, vad händer? Men jag känner mig trött så det kan ha varit så att bandet satt lite knasigt eller något sånt!

I mitt grupparbete ska vi göra en manual hur man arbetar med bilder för att sedan trycka dem i en indigopress.. Så alla som kan något om denna rara lilla press skriv en kommentar och gör mitt liv lite lättare! :D


Rik

Nu känner jag mig rik, kanske inte på riktiga pengar men nästan.. inkaserade precis 250 kr från sj för försenat tåg. trodde bara det skulle bli 150 men flyt som jag har så blev det 100 extra! :D Man tackar och bockar!

TV4play SUGER!

Jag som hade sett fram emot att se solsidan nu när jag kom hem efter volleybollen men nej då.. tack vare TV4play som jag har valt att skylla på så hackade programmet framåt sakta och osäkert.

Tankarna har gått att det kan vara mitt internet, och det kanske inte är det bästa men hallå om svtplay, kanal5play och tv3play klarar det varför skulle inte TV4 kunna??? jaja får väll se om det fungerar någon annan dag.

Kanske är många som kollar solsidan nu men det har aldrig fungerat.. förr gjorde det det men inte längre.

Slappesöndag?

Igårkväll så satt jag i en och en halv timme och sorterade osorterade bilder som jag framkallat. Det var väldigt kul finns mycket som man glömmer bort och tur då att man har kameran i högsta hugg i de flesta situationer.

Det är många promenadbilder med hundarna, finns det något härligare än att se bilder på sina djur när man saknar dom som mest. Djur är så himla härligt.

Idag blir det inte så mycke som ska göras, jag ska rätta det sista på inlämningen, kanske gå och handla men tror inte det och tillsist så får jag se om det blir volley eller inte...!


Dagen jag bestämde mig!

Idag har varit en sån där återhämta sig dag, bara det att jag har inget att återhämta mig från.. Hmm varför ska skolan alltid dra igång halv vägs in i terminen och då har man helt plöstsligt inga återhämta sig dagar för det hinner man inte med.. Jag vet inte vad skolan har för syn på människan, kan man lagra återhämtning? nej det kan man inte! Jag mår inte bättre om 3 veckor för att jag varit jätte slö nu! nej nej nu tänker man fel.

Ikväll har jag studerat melodifestivalen och jag har innan på dan funderat på om man ska vara helt ignorant eller helt galen och jag har nu bestämt mig om galen. Detta beslut kan jag komma ångra men från och med nu kommer jag vara galen i melodifestivalen! :D (bäst att sätta alarm varje lördag)..
Min favorit idag var: Pernilla Andersson, varför jag älskade hennes låt var att det var en kvinnlig kopia av lars winnerbäck med en släng av lisa miskovsky.. favoriter!

Nu ska jag sjunka ner med stickningen till ett avsnitt av Samantha who?

kram hej hoppas förresten av eran slagertaco smakade bra, åt en variant av taco. Blev tacopaj! :D

FALSK ALARM!

Inge kryp vad jag har hört, det var nämnligen två gäster som sov på soffan. Det måste vara förbjudet att i en sån situation som vi är i bjuda över gäster som har liknande hårfärg som min rumskompis.. fy fy på henne men glädjen är stor!

Lördag morgon!

En ny dag med nya erfarenheter, eller hur säger man! Va inne lite på prövningar men det lät ju deppigt..

Jag ska iaf snart iväg och springa av mig springet i benen som jag skrapat ihop under natten så det ska bli skönt.. Får se hur långt det blir och hur länge men ska väll bestämma mig på vägen dit iaf kanske 40 min eller något sånt kanske en timme men det får man se!

Lite panik fick jag idag, gick upp för att gå på toa och så ser jag till min fasa några sovandes på soffan. Paniken om alla små kryp drar över mig. Jag orkar verkligen inte! Jag hoppas verkligen att hon sover där bara för att göra sin kompis sällskap eller något annars får jag panik! Men får väll uppdatera senare när jag pratat med henne ingen idé att skrämma upp sig mer än nödvändigt innan jag vet!


Nyvaken med snö!

Nyvaken sitter jag här och kollar på snön som bara öser ner utanför, hade velat ha ett kg sol bara så hade jag varit helnöjd. Men jag är faktiskt glad idag, det är bara februari och då ska det vara snöigt. Man får tänka på att ju jävligare man tycker detta är desto härligare kommer våren vara när man känner solen värma och hör fåglarna kvittra!


Gym, lingon och utläst bok!

Vad har hänt idag?
Jag mötte upp Malin och Pernilla och vandrade iväg till gymmet för att spänna mina muskler och springa av mig lite. Gick bra tycker jag fick väll sänka mig på de mesta förutom maskinerna för armarna, hur har jag byggt armmuskler frågar ni er. Jo det ska jag säga att när jag och min mor är och handlar så är det jag som får bära alla matkassar, jag har alltså använt mig av vardagsgymmet.

Övrigt idag så har jag bakat lingonbröd som förövrigt även blev min middag. Det blev super gott. Annars har jag städat lite och läst ut min bok som jag verkligen kan rekomenera " Finns inte på kartan" av Carina Hjulström, rolig och lättsam! 5 av 5!


Hej igen!

Nu är jag tillbaka, har farit runt en massa men nu har jag landat och ska vara hemma i exakt 3 veckor sen åker jag till min älskling igen! :D mums!

Jag har varit hemma och firat bror och mamma samt varit otroligt mycket med familjen.. Mamma som förövrigt fyller år idag så grattis till henne! :D

Jag skulle egentligen bara snubbla in och säga hej för nu ska jag ta och äta lite innan jag ska skriva reflektionsrapport för bilder i tryck! Det är något att bita i!


RSS 2.0