Förband till KENT

Camela Leierth
Lyssnat på några låtar.. Super bra, kan det bli likt tältturnen med Anna!?? Hoppas
ser fram emot konserten..
kram hej

Snodd på en timme!

Vaknade vanlig tid runt nio och skulle som vanligt plugga lite på morgonen, satte mig och åt frukost och när klockan var tio tänkte jag börja läsa. Jag läste lite och var glad att klockan var så lite, hade ju hela dagen kvar.

Läste och läste, kollade upp mot klockan och insåg att den var lika mycket fortfarande! Suckar och inser att klockan har stannat, den är egentligen halv 12 och jag blir då inte alls lika glad.

Hatar när det blir så där, borde vara dödsstraff på klockor som stannar!


Veckan som kommer!

Måndag: Gym och skola, innan dess blir det en massa plugg. Ska även börja packa
Tisdag: Skola och spinning, massa plugg på det också
Onsdag: skola, redovisning och hemfärd
Torsdag: En underbar dag hemma med hund och en trevlig måltid med föräldrarna (SAKNAR)
Fredag: Dagen med stort D, kent står på schemat. Träffa syster och ha det mys till musik av världens bästa band
Lördag: Hemma med familjen, promenader och umgås!
Söndag: Underbar dag hemma, packa ihop grejsen som ska med till Borlänge...!

Ser verkligen fram emot kent med syster, lyssnar in alla låtar nu kommer bli så super! Gillar att mitt kentfreak till syster fick mig att börja lyssna! Älskar dig syster

Kom precis på att den ända som jag antagligen inte hinner träffa är bror, mycket trist enligt mig! Saknar honom väldigt mycke, svårt att åka dit och kolla fotboll och skit med honom när man bor här.. :D Men kommer hem till kvalmatcherna!

En sån lampa vill jag göra, får fixa ett rum med snutte som den skulle passa i bara!


Godast idag!

Har kommit på en mix som är super god, eller mix och mix.. Det är en god typ röra man kan ha på en macka! Skit lätt att göra och as god... Man tar advokado och fetaost, antigen så väljer man att värma fetan lite eller så har man den kall vilket som. Skär upp en macka och lägg på advokadon och fetan och det blir super gott.. rekomenderar starkt, ska göra en sån macka och ta med mig på resan till busepojken nästa vecka.. :D

Har ingen bild på det, får bli nästa gång jag gör en!

Semla

Jag tänker nu, kanske lite sent, fira Semlan som hade vad man nu ska kalla det födelsedag i veckan. Jag tänker skylla förseningen på att Borlänge ligger i en helt egen tidszon. Jag ligger några dagar efter så jag ber om ursäkt.

GRATTIS igen semlan, din present blev att jag åt upp dig. Du var god så jag tackar!


Tisdag


Första lektionen på veckan börjar om 50 min, är inte så pepp känner att jag kommit igång bra med plugget hemma så jag vill inte gå.. Men ska iaf träffa malin om en halvtimme och sen är det skola och efter det spinning.. Ska se om jag kanske unnar mig en semla dagen till ära eller om jag är för lat på spinningen och får nöja mig med en banan! :p

idag har jag läst Arne Heines (20 sidor), skrivit psykologi hemtentan och jobbat med ordbilderna.. Känner mig nöjd faktiskt.. ikväll blir det arbeta med loggan som gäller. Ska försöka fixa frimäkslooken till mina ordbilder också!

Annars idag så saknar jag min snutte och min familj massor! men snart är det hem hem hem och sen är det snutte snutte snutte! två veckor ifrån Borlänge! Gillas!

puss hej


Sweeeeeeeeeeeeeet


Klantigt värre

För några dagar sen när jag skulle föra över lite fler avsnitt av How I met your mother till min data från min bärbara hårddisk.

Jag kopplar in den i kontakt uttaget och letar fram USB sladden och kopplar in den! Drivrutinerna uppdateras och jag ska in på min dator och öppna disken men där var ingen! Grips av panik och ringer pojkvännen han gnäller lite på Windows 7 och jag blir irriterad och lägger på. Paniken sprider sig och jag betsämmer mig för att gå till rumskompisen och be henne testa den, plockar ihop alla sladdar och inser då att hårddisken inte suttit fast i datan. Fundersamt följer jag sladden som visar sig tillhöra min datamus. Glädjen sprids och jag ringer snabbt upp killen och ska berätta hade dock glömt att han var irriterad för att jag bara lagt på. Det roliga blev ganska tråkigt, han skrattade inte alls men förstår fullständigt. Förlåt snutte!

Puss och hej!


En korrekt bild av mig (not)


Veckans drink! WHITE RUSSIAN

Har bestämmt mig för att lära mig en drink varje gång jag jobbar i baren.

Ingredienser
Kahlua, kaffelikör
Vodka
Mjölk
Is

beroende på om du vill ha 4 eller 6 så tar du 2 respektive 3 cl av varje spritsort och fyll sedan på med mjölk.

Denna beställdes av 2 personer hela kvällen, tröttnar dom aldrig! slutade iaf med att mjölken tog slut!
Det roligaste var att dom kom och beställde 2 på slutet och vi kunde bara göra en, hon som sedan inte kunde få någon hade riktiga krav på vad hon inte ville ha i sin drink och vi som aldrig jobbat innan skulle komma på något, kraven var: ingen vodka, ingen energidryck, ingen kolsyrad dryck och ingen juice och där försvann i stort sätt alla drinkar som stod på väggen.




Onsdag

Första gången som jag jobbade på kåren, det var dags för afterschool och overall fixning. Jag och Pernilla drog på oss jobb tröjorna och började fixa fram spriten vid 16.00! kändes lite maffigt att bara plocka ner alla olika sorter och lasta upp dem i baren! Får skaffa massa sprit när jag bor med älskling så kan vi leka krog tillsammans.. Kvällen var trög satt lite folk i lokalen som spelade spel och limmade på märken, vid halv 10 började folk dra och vi längtade efter att stänga vi hade lixom sålt 1 öl i timmen kändes det som. Men precis när alla går så kommer resten, det springer in folk och nu börjar beställningarna ösa in! Vi fick massa att göra och de två timmarna till 12 gick fort som attans..

Sen var det en snabb städning och bil hem. Var nästan bilresan som var roligast, Patriks bil frostade på insidan och dom fick skrapa som sjutton och inte ens när vi var i Tjärna såg han ordentligt.

Kvällen var super kul ser fram emot en riktig kårkväll.



Vill hem till hem nr 1 och 2!

Dagen har väll mest fyllts med plugg, skola och lite läsa bok, göra tidningssida och inskrivning av anteckningar! Just  nu sitter jag och kollar på The Island med en från lägenheten, har för mig att den ska vara bra, ska försöka hålla mig vaken 2 timmar kvar.. Ska göra lite frågor och så med snutte älsklingen sen!

Förresten nu när jag läser Internet och WWW ska jag försöka göra om min blogg, men behöver lite mer ideer om hur jag vill ha det bara!

Bara två veckor kvar tills jag åker hem och tre veckor kvar tills jag åker till snutte lutte! mys ska det bli borta från borlänge i ca 2 veckor! Saknar alla så himla mycket!


En bild på älskling! <3


Helgen

En underbar helg är dessvärre över. Det som förgyllde min helg denna vecka var min otroligt gulliga syster som var på besök! Hon kom upp på lördag morgon då vi gick runt i Borlänges lite halvt utdöda centrum, det enda som fanns var en pälsälskande tant och en zigenare som på ett vis hade taktkänsla men ingen musikkänsla eller vad man ska kalla det! "PLING PLING PLING" om och om igen! Vi åt en paj på ett cafe och spatserade på djuraffären. Vi skulle ha hunnit förbi garnaffären också men nej då någon annhörig va sjuk så det blev inte så.

En liten tur på Kupolen och shopping på WILLYS sen hem, Vi återupplevde gamla minnen med Mario World på Nintendo 64 SUPER BÄST! Runt halv 8 blev det halv panik med maten Melodifestivalen börjar juuuu! Vi hackade och stekte och lyckades bli klara.

Melodifestivalen var för en gångs skull kul att titta på, Salem och Pain of salvation var klart bäst följt av Ola som än en gång sjöng om Nathalie (mig). Slagern följdes av Flickan som lekte med elden. Runt 1 var vi klara och dags att sova, Syster lilla hade somnat för att x antal timmar sen.

Söndagen, vi hade hela dagen på oss hon åkte ju inte förrän klockan 6. Vi började med att spela mario igen och sen blev det scones och nyhetsmorgon. Vi kollade på lottningen till EM kvalet innan vi begav oss till Kuplen igen, sega som små sengångare vandrade vi runt hon fick tag i en fin skjorta och en tjocktröja fin fint! Vi tog en fika och strax efter det en middag på matpalatset! Härliga sista timmar.

Lämnade av henne vid tåget och hoppas på att hon snart kommer och hälsar på igen! Om två veckor ses vi igen, ska bli awsome! kent och grejer!

Bästa bilden på oss som jag hade på datan! Saknar denna underbara människa!


RSS 2.0