Början på ett liv i Borlänge

Dalarna here I come!

Det var känslan för ungefär en vecka sen när jag tog mina saker och drog med bilen upp till Borlänge där jag nu kommer att tillbringa tre år! Jag ska nämnligen plugga Grafisk design på Dalarnas högskola i Borlänge!

Tidigt i lördags åkte vi en spänande färd upp till borlänge, Jag, Mamma, Mia och Enya. Saker som skedde under färden var melodikrysset, felkörning, fika med odjuret eller lodjuret och letande efter godisaffären som dock aldrig blev funnen. Framme i borlänge möttes vi av stotliga kupolen, egentlgien bara en nertryckt globen så det är inget att skryta med, med mig som guid blev det omvägar för att komma fram till lägenheten men fram kom vi iaf.

I lägenheten fanns en av mina nnyblivna lägenhetsmates :P en tysk eller holländare vad vet jag, hon verkade iaf trevligt trots att jag inte han med i hennes engelska men det funkar. Vi gav oss ut för att testa på borlänge lite med besöl av dollarstore och smått och gott eller vad grillen hette! Mia med en pommespizza stor som ett hus och mamma med en pizza utan sås och jag med en helt vanlig kebab pizza (Istanbul), så tillbringade vi våra sista timmar tillsammas! :( ledsen!

En kaffe och sen ett avsked med tårar och kramar! och sen var det bara jag och min lägenhet med oupppackade flyttkartonger!

(sent skrivet pga inget internet)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0