Städning med små vänner

Idag har jag  varit riktigt duktig, jag har storstädat rummet och känner mig riktigt nöjd. Gick bra har dammat och dammsugit och jagat kryp..

Det humoristiska var att jag i min jakt på krypet fick för mig att det var en vägglus, paniken steg inom mig måste få tag i djuret.. Ringde mamma i panik och försökte få info om det var en vägglus eller inte, hon trodde inte det men gav mig rådet att fånga den. Hittade den tillslut och hämtade en burk att lägga den i och begav mig iväg mot Siw. Påväg dit började jag tveka, det skulle väll omöjigt kunna vara en lus? Mötte iaf Siw och visade upp den och hon sa snabbt nej och det lilla krypet fick komma ut i det fria. '

Gud vad skulle hon tro, jag verkar ju helt psyko. Men vem skulle inte känna sig orolig då man googlar på det och läser "dom kommer fram på natten för att bita människor".. Hallå låter ju som vampyrer fast små.

Första dagen, pirrigt

Första dagen nu då, 8-10 inte den bästa tiden men vist vist är dte början så är det början! Ska bli kul att träffa alla igen, nollningen har ju för övrigt börjat så det är väll svårt att känna igen folk. Efter skolan så är det dags för lite städning av rummet, måste komma ihåg att vattna hennes blommor också.

Skönt att vara halvt igång, ska packa väskan och bege mig nu! :D

Borlänge

Efter en härlig sommar med världens underbaraste familj är det dags att börja i skolan igen. Kändes tungt att åka hemifrån idag, fick skjuts av pappa till Ösmo och begav mig tillsammans med älsklingen och Emma in mot stan. Blev ett tårfyllt kramkalas hemma innan vi åkte, tårarna kommer när jag tänker på det. Saknar dom så otroligt mycket.

Efter att ha lämnat av Snutten så begav jag mig till tåget och började min resa, gick faktiskt strålande bra fick behålla min plats hela resan så det är inte fy skam. Vandrade från tåget till lägenheten där jag mötes av en nyinflyttad, hon verkar riktigt snäll så det ska nog bli bra det här.

Just nu så har jag precis stängt ner första avsnittet av tre kronor där dom faktiskt efter 3 minuter nämner min hem ö Muskö.

Vill tacka min underbara familj för den här sommaren och hoppas att dom har njutigt av den den lika mycket som jag har gjort. Ne nu vill jag bara hem och krama om dom, förut hittade jag en lapp som syster hade smuglat ner hon är den bästa systern som man han ha. Hon blir ju inte mindre underbar när hon har världens sötaste Alba!

Ne nu ska jag prata med mamma och sen sova!


Det bara slår en

Har precis slagit mig att det är sista veckan hemma på Muskö den här veckan, jag har varit hemma i tre månader men känns som en vecka. Vart tar tiden vägen, allt det där man skulle göra, vad är det som händer. Men jag kännder ändå att jag lyckats vila upp mig under sommaren även om det inte var det jag skulle fokusera på.

Men en vecka kvar som ska tillbringas med familjen, älsklingen kommer imorgon och förhoppningsvist så träffar vi syster och Albus i stan också.

Veckan kommer bestå av Kräftskiva och Bröllop och en sorgensdag då jag åker hem på Söndag.

Båt

Igår kväll vid halv 5 bar det av, båtfärden bar iväg mot Nynäshamn.. Var en bahaglig tur med sol och fint väder, men med motvind blev det motor hela vägen.. Blev en tidig kväll längtade en anign till att få krypa ner i sängen, jobbigaste var att det lät som om någon gick på båten och sen övergick det till att låta som Enya sprang fram och tillbaka. 

Vaknde till vid halv 10 men båten hade varit igång redan klockan 8a, tur att man har far som är morgonpigg och gillar att segla. Var vaken och åt frukost innan jag la mig för att läsa igen och somnade till och vaknade när allt var förtöjt nu helt utvilad.. Varför ska man bli så trött!

Var en tur i Trosa och kollade runt lite och nu sitter vi och pratar efter middag och kaffe.. Alla mina tankar går till snutte som är på jobbintro, hoppas att det leder till ett jobb där han kommer trivas..


Mysigt rusk

I helgen var det båten som gällde, åkte ut med fint väder på Lördagen men det mulnade på när vi kom ut på havet och efter ett försök att hitta sovplats vid Torö blev det en färd till landsort där massa båtar hade bestämt sig för att ta skydd..Söndagens förmiddag och fram emot tidig eftermiddag var det regn och rusk.. Bra för mig som kände att det var dags att hugga tag i boken och få igång läsningen och minsann nu är jag fast. Men en promenad blev det när regnet fick lust att sluta.. Annars har båtresan bestått av trevligt sällskap, mysigt väder och fina solnedgångar..

På Lördagskvällen fick vi se en räv som sprang runt vid båtarna på kvällen.. riktigt fin räv faktriskt och sen när vi var ute dagen efter mot kvällen såg vi en rävunge.. Känns kul att se rävar som är fina och inte ser sjuka ut alls.

Nu är jag hemma och har precis kollat på Allsång och skrubbat fötterna, skönt.. Imorgon bär det av till Mormor och Morfar för att lämna av Enya och sen åka mot broren och sen vidare till Båten mot Riga... Ska bli en kul resa med alla..


RSS 2.0