ÅLAHÖVE och BajsRäven!!

Nu sitter jag här med älskling och kollar på smekmånaden på 4an! Mysigt värre!

Torsdag till Söndag har barnen Beillon och bihangen varit på Åland, blev jag, syskonen och älsk som tog bilen Till Grisslehamn för att ta Eckerö Linjen över till fin fina Åland! Efter att ha kommit iväg en halvtimme sent tog vi upp bror och begav oss. När vi börjar närma oss inser vi att vi inte har en chans att hinna ett samtal till en upptagen vakt och beskedet blev att det inte va noga på minuten att hinna, lite senare började den eviga kön genom i stort sätt hela Grisslehamn 10 meter innan vi var framme kommer CEEEPPÄÄ bilarna som kör bredvid kön och blinkar in sig, jeepen och glidarejäveln HELVETE! :P När vi var framme skulle vi hämta nycklarna och vem står i disken där om inte RYBAK hollymolly!!! För att sammanfatta resten av dagen var det brända korvar, trötta grabbar och en super bra konsert (The ark alltså, gudagåva, snälla sluta inte)

Fredagen blev det äventyrsgolf i Mariehamn, Hesburger, hämtningen av de sista bihangen, bacardi, gin och massa mys med spel (TP och Alfapet).

Lördagen innebar en ny runda med äventyrsgolf där matcherna var (alla vs alla, Beillon vs Bihang, Par vs Par och Tjejerna vs killarna). Hemma i stugan blev det grillning, volleyboll (Beillons vann) och Sant eller Falskt! :D

Söndag blev hemresa, städning och träffa familjen igen!

Tack och godnatt för mig ska kolla film! Imorgon blir det Öland!


RSS 2.0