Resan hem och mötet med en barnvagn

Igår kom jag hem till Muskö igen, känns både bra och tråkigt på samma gång. Saknar att ha älsklingen här samtidigt som jag är glad att vara hos mamma och pappa igen..

Igår var en lagom kul resa upp mot Stockholm, tror jag hamnade i familjevagnen för det var så stört mycket barn.. Jag fick självklart byta plats en gång men det får man räkna med när man är så snål och inte kostar på sig en platsbiljett men nästa gång ska jag ösa ut pengar och det kanske till och med blir x2000 den som lever får se..

I Stockholm möttes jag av en glad syster och en sovande Alba och tillsammans gav vi oss iväg till donken för att få i oss lite föda... En latte och en jordgubb/vanlij paj.. Blev lite prat och skratt innan jag for hem med tåget och avnjöt en härlig middag med mor och far och såg på "farsan" rekomenderar den till tusen kul film med mycket humor.

Rättelse

Lite fel upptäcktes av snutt idag, fel av mig sorry

1. Jag har tydligen inte tagit igen i badmintonen, lika mycket skillnad jag har bara lyckats vinna någon match då och då och gjort så att det håller i sig.

2. Jordgubbe är en falsk frukt så kanske ska det räknas till frukt på något sätt.. eller ja vetefan men jag tycker nog det.

kallsup, korv och sorbet

En varm och härlig dag med avslut i regn...

Idag blev det en halvsen morgon, gick upp och åt en god frukost framför friidrotten innan vi bestämde oss för att lira lite kubb (ställningn 3-2 till mogge).. Värmen var het som en stekpanna (varm sådan) och förslaget om att åka till havet var riktigt lockande så vi slängde på oss badkläderna och åkte iväg.. Väl framme på stranden blev det ett långdopp på runt en timme (kastade boll, varandra och fick kallsupar). Det var riktigt mysigt att åka dit, vi avslutade strandvistelsen med några kort och en muffins -mums-..

Home again: friidrott och annat skojsigt stod på schemat, lite badminton blev det också innan magen började kurra.. Lite nervös var jag, jag skulle nämnligen göra korv och stronganoff (eeehh stavas??), men nervositeten gav mig lycka och maten blev super god... proppmätta som vi var blev det en liten paus innan badmintonen drog igång igen (15-9, jag tar igen)..

Gjorde min mangosorbet idag och den blev super god men hade nog föredragit en annan frukt kanske jordgubb (jaja ingen frukt men iaf)..


Kampen blev kamperna

Jag skrev ju innan om en kamp som jag och Morgan har den gäller inte bara kubb längre.. Ställningen just nu är:

Kubb: 2-2, med lite dåligt väder har kubb inte varit ett av våra första alternativ.

Badminton: 11-5 till lover, idag har vinden varit med oss nästan hela tiden så vi har spelat en hel del.. Älskling leder men jag tycker att han borde få spela på knäna han har lixom en räckvidd på hundra meter...

Krocket: Har vi inte räknat när vi kört men antar att snutte skulle vunnit om vi räknade.

Alfapet: 2-0 till gullet, han typ fuskar (ne då han har ett bra ordföråd måste jag erkänna!!!!)

Vitlöken

Idag blev det en mysig dag, vi for runt lite och köpte en lykta och sen hem för att tvätta älsklingens pappas bil.. Blev super snyggt, är faktiskt skit kul att tvätta bilar (ja mamma och pappa jag ska tvätta). Vid motorhuven hittade vi världens största kryp. Kind of äcklig. Med utploppade ögon och platt mage kastades han i buskarna och en snabb begravning hölls..

Mot kvällen blev det grillning, lax och klyftpotatis. Hade en örtsås till men det värsta är att den innehåller vitlök och jag får snart öknamnet vitlöken av älsklingen som finner en liten vitlöks doft i min andedräkt.

Ska även försöka göra en Mangosorbet idag bestående av Mango och juice, gott ska det bli hoppas den blir lyckad har aldrig gjort det förr.. Vi ska avnjuta den till slutet på Troja och sen Braveheart.


Hovs hallar

Idag har jag och snutteälskling promenerat längst kusten, Hovs hallar är vackert det måste jag säga. Man ser havet, horisonten, berg och växtlighet. Vi hade med oss lite saft och muffins och slog oss ner på en klippa och avnjöt vår picnik.

Vi vandrade runt och kollade, älskling fick stå ut med mig och min kamera en hel del och här kommer lite bilder från stället och vår dag.

 

   

  

        


Grå söndag

Söndag idag, känns som en riktig slappedag, regnet kommer då och då. Jag sitter i sängen med min data och har top design på på tvn medans älskling sitter framför sin data och spelar..

Men morgonen har varit händelsefylld skulle göra en mouse till snutten som vi skulle äta ikväll men det började med att jag köpt fel grädde och den här blev inte vispad och sen åker älskling till affären för att handla en ny till mig och kommer hem med den och jag gör iordning allt och blandar och precis när jag blandat klart inser jag att jag har en halv dl för mycket grädde (varför kollade jag inte???) aja så nu står en extra gräddig mouse i kylen och väntar på oss..

Dagen kommer bestå av sista avsnittet top design och sen en duel i alfapet innan vi lagar god mat och myser i ren mysanda.


Pics från Småland












Bad i havet

Igår blev det ett dopp i havet, vi åkte direkt från Hässleholm där älsklingen varit på en arbetsintervju.. En snabb sväng förbi mitt tillfälliga hem och sen ut till Skummeslöv utanför Båstad.. Såg ju en aning kallt ut med blåst och vågor men efter att ha gått typ 2 mil för att få vatten högre upp än ankeln så var det dags för ett dopp och sen var det klart. Vattnet var varmt och vi låg och guppade i 30 min innan vi tog en muffins och åkte hem.

Måste bara säga att saltvatten är inget för mig, herre gud smakar ju skit om man får det i munnen.. jaja jag vet att man inte behöver simma med öppen mun men herregud att behöva skrapa salt ur näsan och öronen är inte speciellt mysigt det heller. Så saltvatten nej tack men ska jag vara tillsammans med morgan är det bara att le och vara glad..

På kvällen stod taco och V for Vendetta på schemat, god mat och härligt sällskap ledde till en lyckad kväll..

Småland

Nu har jag varit nere hos älskling ett tag och nu är det dags för en vecka ensama tillsammans.. Hans föräldrar och syster åkte i morse iväg till Spanien och lämnar oss hemma med hus och katter.. En uppgång vid fyra på morgonen har gett mig en slapp dag då jag typ sovit majoriteten av tiden men nu är jag vaken, mittn trötta humör har även gjort att jag nu inte  bara försökt se kung fu panda en gång utan tre... Ska se slutet sen tror jag.

Just nu väntar jag på att mina muffins ska bli klara så att vi kan sätta igång med maten det blir fiskpinnar och klyftpotatis för mig och fiskpinnar och vanlig potatis för älskling... Förretsen lite nytta har vi gjort idag, vi va i Hässleholm och strosade runt i typ 5 min, eller hur älskling? Ne men kanske 20 min.

Softish

Sitter hos älsklingen idag, vädret är lite si så där men det spelar inte jätte stor roll faktiskt.. Igår var det resa ner, den är väll som vanligt när man åker tåg (försenad). Men det var ju bara 40 min så man ska väll inte klaga!

Igår blev det kubb för fulla muggar står 2-2 i Mrgan och Nthalie fighten.. Krocket är också uppsatt nu så blir en massa såna spel nu i två veckor och jag gissar att jag kommer gå segrande ur slaget .. Kan ju bli något som kan förfölja mig i generationer... Här bjöds det även på god Sangria och laxtårta!

Idag blir det en tur till Malins fest, ska bli kul att träffa dom från klassen som är där..


Sommar sommar


Anledningen till att bloggen är så tom är det super duper härliga vädret som öst sol över oss. Har hänt en del sedan jag sist bloggade jag har blivit ungefär 10 år äldre inte fysiskt men psykiskt jag har nämnligen blivit moster till en liten trollunge vid namn Alba. Jag har även hunnit med date med mina barndomskompisar och gymnasieskompisar riktigt kuligt värre. Snart ska jag ner till mogge pogge och mysa i två veckor skoj ska de bli, fest hos Malin, grill och Hallandsväderöar (tror ja de va)..


dagar i 180

Veckorna försvinner i 180, känns som om det borde vara måndag idag men så är inte fallet. Känns bådde jobbigt och kul, det roliga är att jag åker till älskling men det tråkiga är att sen när jag kommer hem är det bara en månad tills jag åker till Borlänge igen! :(

Men imorgon ska jag och syster till Haninge hon ska till mamma grejen och jag ska med henne till djursjukhuset med Dundran. Sen ska vi hem och ha en trevlig hemma dag. hoppas det är varmt, men inte för varmt så syster storknar!

RSS 2.0