Film för hela slanten!

Idag har varit världens slappedag!

Vaknade till liv vid 1, upptäckte att mitt bröd va slut så fick springa till hemköp! till frukost blev det macka och ägg som åts till en film i sängen! Kan det bli bättre.

Har kollatp på 3 filmer idag innan jag vid 17 vaknade till och sorterade bilder innan jag skulle träffa karolina för att dra till volley bollen. Volleyn var i stort sätt det ända som jag har gjort i form av aktivitet idag. Nästa vecka ska bli mer aktiv, ska göra klart mina uppgifter, träna och städa.. Mamma och pappa kommer nämnligen hit, kommer bli super kul!

puss hej

Lördag

Som sagt idag har jag varit i skolan för att jobba lite med några inlämningar. Känner mig stolt att jag kom iväg. I skolan var det jag och ca 20 macdatorer som satt i mörket och filurade.

Uppgifter att göra till den 8 December
- Rita av indesign mappen (illustartor)
- Nyhetsgrafik (illustrator)
- Tidningssida (indesign)
- Webbknappar till GDs hemsida (illustrator)

Uppgifter att göra till den 7 Januari (inte säker på datumet)
- Kamera (ilustrator)
- Portfolio (indesign)
- Kortkommando poster (illustartor)

Här kommer lite smakprov (ni får skratta)

      




Snö ->slask ->vatten

åå vaknade imorse och såg genom springan på persiennen (hur det nu stavas) att det va snö ute! Finns inget bättre.

Dessvärre dröjde det bara en timme innan jag blev besviken. Snön som såg ut att ligga fast på den kalla grunden va bara något av en idyll. Jag kommer ut iförd mina svarta tygskor (nej mamma inte dom utan sula) och är påväg till skolan och vad händer, det plaskar som om jag gick i vatten. Snön som låg så fint hade ändrat form till slask.

Där gick jag i tygskor då jag hellre hade önskat mig ett par stövlar och galonbyxor, det sipprar och plaskar under mina skor till och med i skorna. Detta blir inte bättre då jag efter att ha suttit 3 timmar i skolan och torkat till ska bege mig till Willys för att inhandla champinjoner (som jag just nu kommer på att jag inte hade i min mat). Willys parkering bestod ungefär av 70% slask och 30% rent vatten.

Väl hemma i lägenheten hade jag ett par blöta tygskor och ett par blöta strumpor.

KYLA KOM

Måndag

Nu har massa uppgifter trillat in och betygsättningen är i full gång..

Annons uppgiften: 3
Visitkort: 3
Lathund: 4
Tenta: 4

Jag kommer i slutbetyg i kursen grafisk grundkurs få en 4a, känns himla skönt att ha lyckats med det. Men det var knapt. Fick egentligen en 3a på tentan men bestämmde mig för att kolla upp en uppgift med min lärare, ville veta vad som va felet. Det visade sig att hon missat en hel sida, detta gav mig 2 poäng och allt jag behövde för att nå min 4a. En nöjd Nathalie gick från skolan idag!

Nu väntar jag bara på betyg på Hemtentan, inlämningarna och projektarbetet.

kram hej


Snöööööööööööö

Äntligen, Idag har borlänge vita gator.. och det är inget annat än snö som pryder dem!


Älskar älskar älskar hur det är just nu hoppas att det inte smälter vill ha snö och vinter! Men något som jag ser fram emot som mest nu är JUL, jul jul strålande jul! LOVE

long time no blogg!

Mycket har hänt, var hos älsklingen förra veckan! helt underbart vi var och handlade skor och annat smått och gått i Väla centrum vid Helsingborg. Vi fick även tag i en gigantisk pumpa som vi grävde ut och snuttegubben skar ut mönstret för ögonen och munnen super snyggt.. Vi rostade kärnorna och sen va det bara helmys med honom och hans mamma och pappa!

Vi var förbi kyrkogården och fixade ordning åt hans farfar, fint blev det!

Tråkig helfärd på 10 timmar med en glömd data i Markaryd men vad ska man göra jag är ju en upptagen människa! hahah not!

Nya kurser har startat också, människa-datainteration och layout och grafik! kul ska det bli!




RSS 2.0