Lite efter

Insåg precis att jag är lite efter alla andra, medans större delen av min umgängeskrets går på Eclipse så sitter jag hemma med mamma och kollar på New moon.

Har inte förståt skarmen med filmerna men det kommer väll. Ska se om dom tänkte jag eller typ läsa böckerna vore kul att också få lida av twiligtfrossa!


Tävling hos Smartson

Nu är jag med och tävlar om att få testa en nu Epilator, har haft min i 2 år nu och har nog aldrig behövt raka mig så sällan som med den! Men skulle gärna vilja ha en ny känner att min börjar bli en aning slö.

Tävla ni med? Här


Laptop, nej tack!!

Mitt första och säkert ända inlägg ( tror nte jag får skriva här mer ) i min girlfriends blogg skulle egentligen handla om annat än ovanstående rubrik. Varför jag inte skaffat en laptop (bärbar dator) fick jag klart och tydligt bevisat för mig än en gång. Jag hatar...hatar är ett starkt ord så jag använder mig av gillar inte. Jag gillar INTE musen på en bärbar dator....shit vad irriterande det är att skriva med tangenterna när man hela tiden rör till musplattan, så WOPPS, så har man oavsiktligen skrollat upp till mitten av texten, och börjar där skriva mitt i en mening. Detta är för övrigt mitt tredje försök att få in lite text här...säger väll en del. Sedan måste jag klaga. Varför drar vissa människor till sig alla mygg knott och skit? Vet inte själv, men jag är en av dom...allt drar sig till mig, och jag tvivlar att anledningen är att dom tycker jag ser atraktiv ut i mina bruna skjorts och röda skjorta. Nä jag vet inte, men det är synd att dom inte förstår att dom kan dela upp sig, typ två tar, mig två andra knott går på den andra etc. Slut med klagandet nu. Dom har väll någon uppgift hos moder natur.

Ps Varför klaga på laptop egentligen? Det är ju faktiskt min stationära dator som har ett kasst moderkort för andra gången, och är på reperation.

Älskar dig Nathalie. (L)


Förkyldning

Usch vad jobbigt det är... Har fått på mig en riktig förkyldning med feber, snuva och hosta. Riktigt jäkligt, vaknade upp flera gånger mitt i natten av att jag var helt täppt i nästan. klockan halv 6 trodde jag att klockan var 9 så jag gick upp men när jag insåg vad klockan var så la jag mig i soffan och somnade som en stock.

Just nu tycker jag att soffkuddarna är det värsta som finns har legat på dem i två dagar och de känns som om min nacke är halvt av.

Nu är det dags att bli frisk imorgon kommer syster ut igen och vi ska ner till Nynäshamn för hon ska klippa sig.


Felix ketchup peppar

Pappa lärde mig när jag  var liten att det var gott med peppar i ketchup och jag skojar inte det är super gott (Ketchup är iof alltid gott så det hjälper nog). Jag har typ 3 pepparpåsar i en ketchupburk på donken MUMS.

idag när jag och mamma var och handlade hade Felix tagit detta till sig. Ketchup peppar finns nu i hyllan. Den är inhandlad och testad till middagen idag, finns bara gott att säga om den. Inte lika många pepparkorn som i min ketchup på donken men den smakar lika mycke.

Testa och njut

Kent

Bästa nyheten idag kom runt 10 tiden, Kent ska släppa nytt.. Blev ett nytt skivsläpp i år redan. Jag hoppas verkligen att det blir massa konserter att njuta av, får hoppas att de släpper fler datum än de gjort nu för hittills kan jag inte gå på någon antingen pga att jag är upptagen eller att min syster kommer ha en liten Kim att tänka på.

Ne blev riktigt överraskad och måste säga att omslaget är super snyggt, som vanligt.


14 juni


Myshelg

Nu har jag precis kommit hem efter en helg hos Mormor och morfar, GRATTIS till mormor som fylde år idag! :D Var super kul att träffa dem va så länge sen, blev god mat och trevligt sällskap!

Det tråkigaste denna helg var att älsklingen åkte hem, fick åka in på lördagen för att han skulle hinna med sitt tåg. Blev en mysig fika tillsammans och lite promenader, hittade snygga hörlurar som snutte ville ha. Sista timmen satt vi på stationen och väntade, pratade och åt dumleklubba. Saknar honomo enormt mycket nu när jag är hemma är helt tomt och jag får till och med ha datan för mig själv :P


Bion

Kommisarie Späck igår va super kul, fanns gott om skratt och ironi i filmen så det var helt suveränt. Innan filmen så träffade vi syster och linnea för att gå och handla och sen hämta ut biljetterna. Jag fick tag i lite saker från hm. Sen  var det dags för att möta upp Emma och leta bord på kungshallarna. Gick förvånandsvärt fort att få bord för sju personer, blev lite mat och sen bio time.

Skulle ge filmen en 8 av 10 men man måste nog ha kollat på någon beckfilm för att den ska vara som mest kul. Fanns massa roliga saker och den bör ses kanske inte ett måste på en biograf men någon gång i livet. Efter filmen begav vi oss hemåt, på bussen hittade vi en söt larv också som vi planterade ut på muskö när vi kom hem! :D

Aladdin

Mysigaste morgonen, fick äntligen sova ut det var så skönt sen var det dags för en promenad med hunden innan frukost.

Frukosten tillbringade jag och älsklingen framför Aladdin, riktigt bra film. Riktigt mysigt att se den med älskling också. Snart är det dags att ta och göra i ordning sig innan vi ska iväg, måste ta en tur med vovven innan vi åker in för att träffa syster. Handla lite innan vi ska hämta biljetterna och äta en bit.

Bio

Snart varit hemma i två veckor, helt underbart fortfarande vill bara vara hemma mer och mer. Imorgon ska jag och snutte in till stan och träffa syskon och co för att se på kommisarie späck, tror den är riktigt bra faktiskt. Ska bli kul för det känns som om det var år sen man var på bio senast.

Nu sitter jag och kollar på älskling som kollar på sniper 2 kanske dags att lägga sig till rätta och kolla på filmen. Får hitta tandpetare och spärra upp mina ögon så jag inte somnar.


Grill

Nu är det grillning med familjen, alla är ute och förrätten är avklarad. Väntar nu på grillen och klyftpotatisen innan vi sätter och ner med ett glas gott vin och trevligt sällskap.

Till och med älsklingen har tittat förbi, hämtade honom igår och dagen har bestått av någon sorts trädgårdsspel och andra trevligheter.

Dags att umgås igen

Skansen

Igår var det skansen på schemat, det var riktigt fint väder perfekt för att alla djur skulle vara framme. Vi gick runt på Skansen och kollade på alla djur, var hur många bebisar som helst både människor och djur! Var jobbigt med alla barnfamiljer och skolklasser men kul att vara där med syster så det spelade inte så stor roll. Älgkalvarna var super söta världens längsta ben, blev stående där ett tag. Blev en del vandring innan vi satte oss för fika, riktigt gott med hemmagjorda mackor och muffins. Vi fick även tag på en liter jordgubbar som var riktigt saftiga och goda.

När vi satt där och fikade så fick syster sig en anka, hon matade den en gång och efter det var den trogen. Hon matade den iof hela tiden med allt vi hade så kan vara därför den satt vid bordet hela tiden. Mysigt va det att sitta där. Sen blev det hemfärd med pappa.

 

 
 
 
 
  
 
 
 
 


Skansen

Dags för en tur till Skansen med Syster och Kim :P Nu går bussen snart så dags att packa ihop sig, kameran är med så kanske blir lite bilder tagna..

RSS 2.0