hem hem hem!

Imorgon äntligen blir det en resa hem! Just nu ligger jag i sängen och kollar på ullared och slöar. Rummet är fullt av saker som ska med hem imorgon! Jag kommer ha med mig min vanliga resväska, dataväskan, lite mindre väska, och två påsar. hoppas verkligen att det kommer gå smidigt får hjälp av Malin till skolan och sen så träffar jag förhoppningsvis syster inne i stan när jag är hemma så slipper jag bära allt för mycke själv.

Har lite pirr i magen, som man hade när man va liten dagen innan julafton. Iof så har väll jag det fortfarande, men idag har jag det nog för att jag äntligen ska få komma hem.. kan inte konsentrera mig längre vill bara hem.

Imorgon
8-ca 9: klippning
9-10 hemgång
10-12.30 packning
12.30- 13 gång till skolan med Malin plus vänta på lektion
13-15 lektion
15-15.56 ta mgi till station
15.56-18-16 tåg
18.16-20.00 hemfärd med syster
20-4 januari hemma

Veckan!

Hela helgen har varit mycket jul. Jag har handlat lite julklappar, julstädat ordentligt i rummet (måste tyvärr göras en gång till), bakat julgodis och promenerat i centrum och kupolen. Borlänge har även förgyllt min julvardag med en massa snö, det började falla igår och sen har det nästan inte slutat! Härligt.

Nu är det inte långt kvar till hemfärd
Tisdag (idag): ledig, ska till skolan och fixa med inlämningarna och sen blir det hem och skriva in lite anteckningar på datan. Dagen kommer avslutas med träning, stickning och serier. '
Onsdag (imorgon): skola mellan 8 och 15 sen ska jag eventuellt sitta kvar lite i skolan. Sen blir det hem och börja packa.
Torsdag: (övermorgon): skola mellan 10 och 12 minst sen blir det träning och packa det sista
Fredag: Överövermorgon): klippning, packning och skola mellan 13 och 15 följt av tåg till stockholm träffa mia och åka hem och vara hemma för resten av livet, hade kunnat hoppas på det iaf!

puss hej nu ska jag till skolan


RSS 2.0