Träning

Idag var det dags att träna lite, gav mig iväg med mina nya skor och en hund i koppel. Blev en 3 km runda med blandad gång och spring, hunden hängde på bra men tror hon blev chockad att det blev ett snabbare tempo än vanligtvist. Tyckte att jag kom runt väldigt bra så jag är nöjd och ser fram emot nästa runda.

Mötte en som bor i samma område som mig när jag kom gående helt anfåd efter att ha sprungit en bra bit och hon frågade vart jag gått och när jag sa att det var en sån kort runda så påpekade hon att jag inte behövde gå så fort. Kändes lite pinsamt men fick påpeka att jag sprungit och då kändes det mycket bättre.

Banken

ååå skulle sätta in mina pengar idag, en jäkla massa småpengar och sedlar.. Gick in på banken och nej då maskinen var ur funktion, jippi inte vad jag ville så fick släpa runt mina pengar i Nynäs tills mor var klar hos tandläkaren. Men fick tillslut in mina sedlar, dom som väger så mycket. Men jag kommer antagligen kunna spara mina slantar lite längre när de inte är på kontot.

en dag i Barkarby

En heldag på andra sidan stan, jag och mor åkte mot Barkarby för att gå på IKEA och outleten där! kuligt värre, hos syster blev det firning av morsdag innan vi åkte mot IKEA. Blev en vandring på Babyland med ihopveckling av vagnar och titt på galet mycket små och gulliga saker.

Blev en tur till Intersport för inköp av springskor, hittade mig ett par och tur som jag hade var det halva priset på sportbharna om man köpte skor. "Håll mamma i form, halvapriset på sportbh när du köper springskor" så får tacka min mor att jag sparade lite pengar. :D

Vandringen på IKEA där mitt mål va köksavdelningen och glasburkarna, fick tag i ett par och nu är det bara färgen som saknas sen kan jag börja måla. Kommer bli fin fint! :D *hoppas*. Annrs blev det inte mycket inhandlat, lite glas och en handduk vad jag kommer ihåg just nu!

Kvällspromenad

Har precis kommit hem från en underbar kvällspromenad med vovsingen! Var iskallt ute men ändå så kändes det precis som sommar. Flakmopparna for fram och tillbaka och det är ljust som dagen eller i alla fall nästan. Vovsingen är tokig på promenaderna springer runt runt och tycker att gräset är sjukt skönt att rulla i trots att det är blött...

Nu är det eurovison och tycker faktiskt att låtarna är helt ok, tror det är första gången kanske eftersom jag alltid har haft ett lag att heka på men nej inte i år. Snart är det dags att sova ska upp tidigt imorgon och sen är det dags för en tur till IKEA.. :D

home sweet home

Äntligen hemma, sitter just nu med mamma och pappa och kollar på sommarkrysset. Det är supermysigt, har saknar att vara hemma. Dagen har varit lång, syster som inte kan ligga still har väckt mig hela natten (skyller på Kim). Blev en stadig frukost med gott bröd och mjukost innan vi bar ut allt i bilen oooohhh yeah allt fick plats så nu är allt hemma.

Hemvägen gick faktiskt bra lite panik inne i stan bara så blev en omväg genom gamla stan och söder men fram kom vi och blev faktiskt en lite roligare väg. Hade kul med syster gillar verkligen henne massor! Vi lyckades även hitta en godisbutik påvägen (Enköping) där de inte riktigt kan bestämma sig hur mycket godis de egentligen har på en skylt stod det 600 sorter en annan 700 och den tredje 1000.. :D Vi fick iaf tag i lite godis.

Jag har även kommit på att GPS är helt onödigt, man blir helt handikappad om den helt plötsligt slutar att fungera. Jag ska därför försöka att åka så mycket som möjligt utan GPS. Jag ska istället skaffa mig ett lokalsinne och lära mig hitta.

Pirr i magen

Packat hela kvällen till tonerna av Miss li (underbart), det blir bara rörigare och rörigare! men tillslut ska jag nog få ihop det.. Hoppas bara att allt får plats i lillbilen annars är det panik, eller ne inte riktigt får lämna kvar det som bara ska hem och ta hem det i augusti sen. Jag hoppas att morgondagen kommer bli en bra dag, känns så jag ska bara försöka lugna ner min oroliga mage och säga att allt kommer gå prima just nu pirrar den som jag vet inte vad.

Morgondagens schema:
- vakna runt kvart i 9-9 någon gång äta lite frukost.
- Möta malin 9.30 för att hämta hennes nycklar.
- Hemma igen runt 11 kanske
- Äta lunch och kanske kolla anteckningarna? nja det vet jag inte
- 12.20 packa till tentan och antagligen möta Malin och Karolina
- 13-17 Tenta
- Efter tentan någon gång kommer syster vi ska: köpa mina skor, hitta någonstans att äta och handla lite åker antagligen till dollar store måste se om de har mina tallrikar som jag köpte där behöver någon till
- Hem och sova

åå vad jag ser framemot ett sommarlov imorgon, hoppas att jag klarar tentan annars måste jag upp hit den 20 augusti igen och skriva omtenta.. men herregud jag borde klara tenta!


dan före tentadan

trevlig morgon, dagen innan tentan.. Dags att lära sig det sista inte råplugga utan mer uppdatera! :D Det kommer jag väll göra till och från hela dagen och försöka förstå allt in i detalj. Ikväll blir det packning för fulla muggar, näst sista dagen idag. Det betyder att syster kommer imorgon och det ska bli super kul, sen bär det av mot Stockholm på Lördag!

Dags att plugga! :D

Skor

Va på Kupolen med Ida idag, kuligt värre.. fick tag i ett par skor (ballerina) som jag gillade! Sen så hittade jag ett par skor som jag gillade mycke mycke! lägger upp några bilder. :D:D


mina

Vill ha


tenta

Tenta vecka och det märks på facebook... Facebook har blivit så tråkigt nu innan tentan... Borde vara förbjudet att skriva om hur lite man har pluggat och hur dåliga böckerna är på facebook... Är ganska trött på det nu, finns verkligen 100 statusar med ungefär samma text..
Jag är verkligen lycklig att  jag började plugga för länge sen, har verkligen igen de nu. Men det värsta är att jag inte tycker att jag kan allt trots att jag pluggat en massa är ju aldrig hundra på att man kommer klara en tenta jag kanske kan allt som inte kommer på tentan..

skooolan!

Onsdag morgon och jag sitter i skolan, är ledig dag idag men jag saknar skolan allt för mycket (not).. Ne jag skulle till skolan och lämna bildspel, det jobbiga är att min lärare inte kollade ifall det fungerade så får väll ett mail om en vecka så jag är tvungen att göra om det! :P
Ska om en halvtimme träffa Ida, ska bli kuligt.. Vi ska ju gå lite på kupolen jag ska titta om jag hittar ett par skor hade jag tänkt! Sen är det hem och plugg, vid 15 ska jag och malin på date med Siwan hoppas jag får nyckeln! hmm vad ska jag göra i en halvtimme nu då :( kanske öser ut massa blogginlägg som ingen sen kommer läsa :P

Onsdag

Blev inge plugg idag, ska nog satsa på det dom två sista dagarna istället.. Känner att ju mer jag läser det ju mer grötar jag till det (eller inbillar jag mig?).. Imorgon ska jag iaf till skolan och få feedback på bildspelet sen ska jag till kupolen med Ida lite och sen blir det date med Malin och plugga marknadsföring.. Måste ringa siwan imorgon också, ska försöka få tag i en nyckel till ett garage som jag och syster ska låna från fredag till lördag. :D I tjärna måste man ju låsa in allt för att hålla det helt! :P

Drinkspel a la fotolektion

Förretsen såg på ett How i met your mother avsnitt igår från säsong 5 där avsnitten handlade om att Teds studenter hade gjort ett drinkspel av Robins tv program, man skulle dricka varje gång hon sa but um vilket hon sa väldigt ofta. Skulle man ha gjort de drinkspelet idag på föreläsningen varje gång vår lärare sa att en bild såg platt ut skulle vi vara så fulla.. Han sa det sjukt ofta, inget illa menat bilderna var säkert platta bara det att jag inte kunde se det men jag har ju heller inte ett produktbildsöga!

(tycker faktiskt att han är en super bra fotograf och har verkligen gillat att han har varit med under vår kurs, tro inget annat!)

Slutkörd

Nu var sista spinningpasset avklarat innan hemfärd.. Kände i början att jag hade mycket ork, men det visade sig bara vara uppvärmningen sen började backarna och helvetet bryter loss. Men det är bara trampa på så gott som det går, skön musik fick mig på bättre humör och jag körde verkligen slut på mig själv.. Jag lovar det var inte ett av Nathalies smygträningar utan jag körde verkligen slut på mig själv, jag har knappt återfått andan ordentligt så här 20 min senare (nej jag har inte så dålig kondis utan jag körde hårt)..

Nu är det dags för en dusch, ska försöka att inte dränka mig själv allt för mycket sen blir det egenpanerad fisk med ris och köpt sås tillsammans med lite tomater. Mumsigt värre! Kommer antagligen avnjuta det till ett avsnutt How i met your mother!


Tisdag i all ära men det suger!

Det märks att det är tisdag, huvudet dunkar och jag vill egentligen bara sova.. Det är det jobbigaste jag vet, upp klockan 8a och självklart kan man inte sova ordentligt dagen innan så sömnen är inte vad jag har fokuserat på.

Surplade i mig en kopp kaffe och nu ska jag väll snart vakna till för jag ska bara byta om inför ett sista pass spinning så här nu inför sommaren. Kommer sakna hennes pass men förhoppningsvis så blir det fler och roliga pass hemma med pappa! :D

Sömn

Dags för lite sömn, har precis kollat på norska hollywood fruar.. nja slår inte de svenska men helt ok.. Det jobbigaste med att kolla på tv på norska är att man tror att man förstår men egentligen så gör man inte det. Jag glömde hela tiden bort att läsa vad det stod på texten men kom på mig hela tiden när jag insåg att det enda jag förstod va lite få ord och de orden som de sa på engelska.. Finns inget värre var nog det mest osammanhängande programet jag sett, kanske mest mitt fel.. Bästa kommentarern från en av dem va: " Även fast jag inte har ett jobb att gå till på dagarna så försvinner tiden, som igår tillexempelt när jag var ute och gick en tvåtimmarsrunda det tog liksom hela dagen!" (citatet är inte ordagrant)

Hur kan en tvåtimmars runda ta hela dagen? Har USA kortare dagar än oss andra eller är det bara så att hon är ganska så blåst?

Äntligen

Jag och älsklingen har äntligen beställt biljetter upp till mig, han kommer upp den fjärde juni! :D Inte långt kvar, blir en vecka med snutten (underbart).. kommer bli en massa mysigheter ska försöka få fint väder så vi kan åka till stan och gå en massa! Ska försöka komma på en massa skojsigt!

ÄLSKAR DIG MORGAN!


sötast


disken

oj då, har under mitt nästan hela år här diskat och ställt hyfsat varma kastruller i diskstället.. men nu är det slut på det, jag upptäckte nyligen att min stekpanna bränt och fastnat i stället... Hur kommer det sig att det inte hände förrän nu? jag är ganska imponerad, men nu får det vara slut på det dags att göra allt som man ska!

:D

Det är helt sjukt, nu har den sista veckan börjat.. plugga järnet och packa ihop. Känns inte konstigt att åka hem alls det ska bara bli underbart, ja det kanske ni har fattat redan eftersom jag tjatar om det i varje inlägg..

Va iaf i skolan idag i typ 10 min (onödigt enligt mig), vi träffades med gruppen och sa vem som skulle ta vilket stycke och sen va vi klara.. aja va väll de 10 minuterna av socialt umgänge som jag fick idag för idag ska jag plugga.. Har varit otroligt dålig på det de senaste dagarna men nu jävlar ska jag lära mig marknadsföring! :D solen skiner men är bara 10 grader ute så blir inomhus plugg tills solen tittar fram på balkongen om några timmar...! :D


reklam

Just nu kollar jag på cinderella story, den är bra en riktig söndagsfilm det värsta är bara att den går på trean och det är massa reklam hela tiden. okej att man har en kisspaus i mitten men hallå miljarder kisspauser hur liten blåsa tror dom att jag har! Ne pauser är inge bra man borde ha en timme på morgonen och en på kvällen med bara reklam, man skulle vara tvungen att göra bättre reklamfilmer för att sticka ut och för att man skulle kolla på dom ens. Tror det skulle bli ett lyft för både TV och reklambyråerna!


Flygande bananer

Här kommer mina två favorit bilder från igår, de förklarar verkligen vad vi "fotografer" ser som humor. Vi har här försökt frysa den kastade bananen i bilden, Det krävs inte mycket för göra det men det var verkligen super kul, en snabb tid och högt ISO tillsammans med en panorering. Snyggt resultat skulle jag vilja säga!


första försöket, misslyckat

Andra försöket, lyckat som in i tusan

Inga bananskal har kommit till skada under fotograferingen


Sun

Jag har kvällssol på min Balkong vilket är underbart men just nu sitter jag i vardagsrummet som är på andra sidan och det som är härligt är att det är sol på den här sidan också. Jag sitter och funderar på hur det fungerar (okey min hjärna kanske inte är med mig just nu) det är alltså just nu sol från två olika håll.

När jag sitter där och kollar ut på solen inser jag att det i nte alls är två solar utan att solen speglar sig i ett fönster.. Men satan vad underbart, jag har lixom sol runt om hela lägenheten! :D

Gillas till 100%


Kallsup

hahaha fick en kallsup när jag duschade, alldrig fått de innan så nu känner jag mig ganska sämst. Brukar inte ens få det när jag badar aja det är väll sån jag är, skulle jag drunkna skulle väl det vara i en tallrik soppa!


Regn :(

Söndag söndag, härliga söndag eller nja det regnar och håller på känns inte alls bra... Med tanke om att det var 15 grader ute igår kväll klockan 12 så hade jag hoppats på sommar och sol idag med. Men vad gör det när man bara ska sitta inne och plugga.. Jag ska iof först iväg och träna lite men efter det så är det inomhus som gäller..

Hoppas inte att mamma och pappa har regn eftersom dom är ute med båten, får ta och ringa dom sen för om 6 dagar är jag hemma! :D tiden går så fort.


Bränd

Va en riktigt härlig dag idag, jag och Ida gick till Tjärna sjön vid 12 och hem igen vid 5. Va super kul, blev tyvärr inte så mycke plugg men massa prat och skratt så det va lungt. Men tyvärr är jag super bränd på mina armar, ångrar att jag inte fixade solskyddsfaktor men glömmer man så glömmer man nu kommer jag för hoppningsvist inte glömma det resten av sommaren. Ska se om jag får upp lite bilder imorgon.

Imorgon kommer Karolina hem och ska hämta sina Hamstrar, ska faktiskt bli ganska skönt. Inte för att jag inte gillar dom utan för att jag ibland vaknar till av dom och det är lite störande! Tror även att jag är lite allergisk, tål dom men inte för intensivt.

Nu är det kojsen för mig så jag vaknar till träningen imorgon, möter Ida vid 12 och sen är det gym!


Godmorgon

Finns inget bättre än att vakna upp på morgon när gårdagen har varit grå och upptäcka att solen äntligen har hittat tillbaka. Har sovit prima idag och är helt utvilad så idag ska jag väll kunna få något gjort tycker jag väl! Väntar på att mina mackor ska tina så jag kan äta lite frukost.

Något som gör att jag kanske är gladare än någonsin är att jag snart kommer passera en veckasgränsen, idag om en vecka kanske vi har vaknat upp, ätit en god frukost och börjat packa in i bilen sen när vi är klarar börjar roadtripen mot Stockholm och Muskö.


Sova

Ne nu är det dags för att sova, sitter i vardagsrummet och hör hamstrarna i rummet. En av dom springer i hjulet så vete sjutton hur det kommer gå med sömnen! Imorgon ska jag plugga marknadsföring med Ida, förhoppningsvis så kan vi sitta ute siktet är inställt på bryggorna vid tjärna sjön men man vet ju aldrig..

Kvällen bestod av Taland och Sandhamn, känner som en bra kväll men nu är det godnatt som gäller!

Lycklig

åå lycka idag!

Va i skolan för att hämta fototentan och skriva ut.. Fick tillbaka tentan och blev sjukt glad en 4, helvete vad bra en 4a. veckan innan tentan var jag magsjuk och kunde inte plugga allt för mycket men tydligen spelade inte det allr för stor roll. Jag är lycklig idag!

Men mest lycklig är jag för att det bara är en vecka tills syster kommer! :D

Träning

Precis kommit hem från träning, känns skönt! Är glad att jag kom iväg, va inte allt för sugen men som tur va så har jag min snutte att tacka. Han peppade mig på sätt och vis till att gå iväg till gymmet! Blev crosstrainer och några maskiner innan jag gick hem..

Dags att plugga väntar bara på att få duscha av mig, sen 100% plugg i någon timme innan det blir mat och någon film!


En mulen morgon!

Godmorgon!
Inte mycket kvar nu, tiden har gått så fort. Känns som om det var igår som jag kom upp hit för första gången! Men även om tiden gått fort så vill jag bara hem, saknar allt där hemma. Om en vecka exakt så kommer syster yster upp hit och om en vecka och en dag är jag hemma, då väntar 3 månader av sommar och sol.

Finns tyvärr en del som jag måste göra innan jag åker hem, idag ska jag skriva ut reklambilden och göra bildspelet. När jag blir klar med det är det hemfärd och plugg till tentan om en vecka.

Oj kom precis på att jag inte får glöma ta fram kycklingen, blir sallad idag eller om jag ska äta det imorgon och hoppas på bättre väder. Ja så gör jag blir pasta och pasta sås med svamp och bacon idag! :D


natti natti

Idag har Borlänge varit helt upp och ner. Handlade med Ida efter föreläsningen, var trevligt fick skjuts hem av henne! Hade knappt varit hemma i en halvtimme innan åskan startar och regnet öser ner. Hade jag inte fått skjuts hade jag säkerligen varit ute och vandrat då. åskade iaf typ en timme, kändes väldigt ovant men tror vädret verkligen behövde det har varit så konstigt varmt nu i fler dagar.

Nu är det dags att sova!


Visdom

En pessimist tittar på himlen och ser de mörka molnen, en filosof tittar på himlen och ser både de ljusa och mörka molnen.

Tycker det var ganska bra sagt av Jonas Gåde i dagens avsnitt av Grannfejden.

Man kanske ska bli lite mer positiv till borde motgång och medgång! :D


Älskar


Säger inte bilden allt, hon är världens underbaraste!


Godmorgon gott folk

Ligger här i sängen, knappt vaken än men lyssnar på fotoföreläsningen. Handlar om Gråbalansstyrdproduktion eller något sånt och jag hänger med nogorlunda iaf trots att det hackar som sjutton ibland. Njuter av att kunna lyssna på föreläsningarna i sängen, ska nog börja läsa kurser bara på distans. Snart är det dags att hämta frukost och fortsätta föreläsningen!

Djuren har låtit en del i natt, vaknade lite i sju av ett pip. Men det är nog bara bra för mig jag måste försöka sova mindre, eller kanske mer på natten och mindre på dan men iaf! Ska efter föreläsningen köra lite aktivt plugg till marknadsföringen, vill att allt ska släppa så att jag kan det på en gång, sen är det dags för skola och inhandling av veckans mat innan jag kommer hem igen och ska sätta mig och plugga. Jippi!

Besök

Nu är jag inte ensam i mitt rum längre, har fått två små djur som ska bo här till på Söndag! Ska bli kul att ha något att kolla på! Det roligate är att dom låter precis som Enyas leksaker där hemma hon skulle älska dom här!

Sömn

Ne jag har inga skills alls, lovade mig själv att inte somna idag och vad gör jag! Jo somnar, låg och läste och helt plötsligt låg jag där med ögonen stängda och papprena över hela golvet.

Måste nog ta tag i min sömn och förska sova tidigare. Imorgon är det foto klockan 8a igen men ska nog kolla på den hemma via connect, har nämnligen föreläsning 8-10 och sen föreläsning igen vid 13-15 och känsn irriterande att gå dit och sen hem och sen dit igen!

NU är det Anna Anka söker assistent!


Godmorgon!

En lång natt har det varit, har vaknat hela tiden vet inte vad felet är. Hörde massa ljud, jag som aldrig brukar vakna av ljud. Nu är jag iaf någorlunda utvilad och ska försöka att inte somna på dagen idag får se hur det går.

Punkter att göra idag:
- Städa (mitt rum och lägenheten)
- Plugga
- Hitta bild till affisch och göra den iordning

Inte så mycket på schemat så plugga kan nog bli en stor kategori. Vädret är inte det finaste idag men så länge det inte är allt för grått och regnigt så är det skönt!

Älskling vad söt du är

Älsklingen har verkligen överraskat mig idag, fick en avi för att hämta något på posten. Anade att det skulle vara något från honom eftersom han igår frågade när jag får min post men man viste ju inte! Gick iväg och hämtade ett stort och brunt packet, undrade verkligen vad det va. Väntade tills han ringde på lunchen och öppnade tillsammans med honom, han hade gjort en underbar tavla till mig. Motivet på tavlan är en internmysighet, ett smeknamn som byggt fram under våra fyra år tillsammans. Blev överlycklig det är verkligen han och jag för alltid, så underbar!

Här kommer en mobilbild på tavlan, färgerna återges inte riktigt rätt men den är så underbar


Spinning

Idag var det Spinning, otroligt härligt var det! Sitta där på cykeln och bara glöma bort allt plugg och det man måste göra. Det bästa av allt är musiken, man fattar inte hur jobbigt man har det förrän låtarna är slut och då jäklar. Känner att jag utvecklas, orkar mer än innan och hoppas att jag kan utvecklas mer nu och i sommar så man kan hänga på ännu mer.

Men nästa vecka är sista passet som jag hinner gå på, sen är det hem och hoppas verkligen att jag får följa med pappa någon gång på hans gym. Spinning är verkligen min grej gillar det verkligen.


18 maj

Godmorgon!
Idag är det uppe med tuppen som gäller, det är dags för den tredje sista fotoföreläsningen och den fjärde sista förläsningen över huvudtaget. Näst sista veckan äntligen, nu är det inte långt kvar ska bara sätta igång med de sista inlämningsuppgifterna så jag kan fokusera på tentan till 100%

Min dag:
8-10 fotoföreläsning
10 Lämna in hängningen
10 Porträttfotografering
Hem och plugga


Tjärna sjön

Va iväg och fotade med Malin idag och det var super fint väder, njöt hela tiden. Vi började promenaden med en glass och sen gick vi runt och fotade Tjärna sjön i olika vinklar. Det är nog den finaste platsen i Tjärna ängar, inte mycket att skryta om. Här kommer en bild.


Sommar och sol

Sommar sommar sommar, härligt väder idag. Det betyder: ingen jacka, solglasögon och glass! Jag har nog aldrig varit så galen i sommaren som jag är nu, brukar inte gilla värmen men just nu ser jag bara fram emot en varm sommardag ute med båten tillsammans med familjen! Underbart... Tror att min flytt till Borlänge har lärt mig uppskatta vissa saker, man saknar inte hästen förrän båset är tomt (eller hur det nu är men ni fattar innebörden). Men i sommar ska jag ta igen allt jag missat hemma måste umgås med familjen och kompisarna som jag saknat! 

Det jag tycker är jobbigast at vara utan är alla djuren där hemma, hunden, katten, fåglarna och fiskarna. Till och med fiskarna saknar jag massa, mina underbara malar som jag inte vågar peta på men som är intressanta att kolla på! :D Vill hem och gosa med bushunden, vara ute och borsta hemma på tomten tillsammans med katten! finns det något bättre!  

Godmorgon!

Kunde inte hålla mig borta från tidningen, men blädrade mest igenom den, var massa otroligt snygga bilder, lite sångtexter och lite annan text så idag ska jag läsa den på riktigt..

Förresten det är sol idag! Kanske inte lika varmt som för i förrgår men så länge solen är framme så gillar jag det! :D nu är det bara 12 dagar kvar till syster kommer hit och 13 tills jag är hemma..Får sån hemlängtan nu när det är varmt, finns inget bättre ställe att vara än på ön när det är sommar.

Idag kommer dagen bestå av skola, intervju och plugg. Känns som en bra dag, imorgon är det hägning i skolan så det ska bli kul och se vad folk har gjort! :D

Nice

Var på stationen idag och jag kände tvång att vandra in på pressbyrån och köpa The Arks skiva och magasin, såg nämnligen en dokumentär om dem som gick på TV3 och var jag kär innan så är jag förälskad nu. Har dessvärre inte öppnat min tidning än men imorgon när jag har lite mer tid ska jag slita upp den och sätta på skivan och läsa!


Skum dag idag!

Jag som näst intill lovade karolina att det skulle vara sol, vi skulle ju fota reklambild idag och vad bjuder Borlänge oss på? grått väder med regn hängande i luften! Vaknade upp och kände redan då att det var fel, huvudet värkte och jag ville bara dra täcket över huvudet och sova, men upp kom jag men persienena fick stanna nere ville inte ha det bevisat.

Blev frukost framför datan, hoppas på att skärmen kan ge mig en snygg bränna! :P Sen var det dags att vandra ut och fotografera. Trots vädret var det kul, vi var ute på ett uppdrag hitta källan till allt ludd/skum som flög runt. Tänkte mig en biltvätt men fick efter Kupolen vet källan till luddet.. Fontänen, våran fräsiga rondell med fontän var full av ludd. Glad som ett barn blev jag :D (big smile)

De inte allt för heta bilderna kommer upp om någon dag! :D

En dag full av sol

Idag har varit en super dag, vaknade upp vid 10 (helt ok tid tycker jag) sätter mig vid datan och börjar plugga lite! Sneglar till mot termometern 19 grader (holly lord) upp med persienerna fort som tusan och ser SOLEN, äntligen efter två dagar av grått har solen äntligen kommit tillbaka. Frukost på balkongen satt prima skinka!

Off to Kupolen, ska finna lite schablon papper, marmelad (till familjen) och sen ner till Film och fabel för att hämta ut packet! Vandrar ut i jacka och sjal, big no no, varmt som i en majbrasa! Av med sjal och sedan jacka för att försöka neutralisera kroppen. Kom hem igen och lyckades få tag i allt.

Dags för att möta Karolina för en fototur, ungefär 8 kort senare "BYT BATTERI". Efter att ha skarattat åt mitt misslyckande ringer vi amanda och drar och äter glass. GOTT

Hemma igen blir det plugg och middag. Har balkongdörren öppen till runt 9, stänger den mest på grund av att barnen skriker där ute. NICE NICE, sommaren är här! 

Om spagettis hade ögon!

Tror jag har blivit beroende, det tragiska är att mitt beroende handlar om GOSSIP GIRL! Herre gud. Jag drömmer drömmar om personerna, antingen så ser dom ut som dem eller så heter dom som dem. Det är ganska sjukt! Det värsta var igår när jag gjorde spagetti och köttfärssås och insåg att jag hade lagt i för lite spagetti, de hade redan kokat i typ 3 min men tänkte slänga i dem iaf. Nu kommer det värsta.

Jag tycker att mina spagettis som redan kokat ett tag ger onda blickar till den nya spagettin.. HALLÅ nathalie vakna spagettis har inga ögon och skulle inte tycka illa om varandra på grund utav att de kokat olika länge!

By the way, alla mina spagettis var prima kokta!

hem, vill hem!

Nu är det lång helg men ingen skillnad för det, mina dagar kommer fortfarande bestå av plugg. Är verkligen det sista nu och det märks, när det kommer till mig har jag ingen ork riktigt och vill egentligen bara hem finns så mycket som jag vill göra hemma.

Men ser fram emot en sommar hemma kommer hem den 29 maj och börjar den 30 augusti! Blir en skön sommar med mycket skojs!

Ne måste bara göra det sista och vara glad för snart är det hemfärd med syster yster!

Falun bilden

Bilden från falun kommer här.. Inte som jag hoppades men gillar den ändå! Blir inte den jag väljer vad jag tror nu iaf! Den är liggande och det är ju fel så får se! :D


Drottningen

Sitter och kollar på familjen Bernadotte och jag måste säga att drottningen är en av mina stora idoler. Kom in mitt i programmet så har väll missat en del men tycker hon är helt underbar. Hon är så engagerad i allt. hon tillsammans med kungen är bara helt otroliga. Jag tror hon har haft det jobbigt eftersom hon kom hit och inte kunde Svenska, att flytta till ett land och inte kunna språket är kanske inte så märkvärdigt men att komma till ett land och inte kunna språket när man ska bli en frontfigur för ett helt land.

Hon ser inte ut att tro att hon är något mer än någon annan utan hon känns helt normal, som om hon är en helt vanlig människa. åå kan inte beskriva hon är helt fantastisk. Är glad att ha henne som drottning.

Hon gör allt våran drottning och hon är så vacker.


Skola med inslag av Harry Potter

Fullt upp idag, insåg att jag var dubbelbokad med två gruppmöten klockan 10 men det löste sig tack vare snälla gruppmedlemmar! Men dagen har rullat på, skolarbete för hela slanten!
Det roligaste idag var besöket på MAXI stormarknad, Ida sker på facebook och frågade och svaret var absolut ja. Hon har skaffat en bil och det har gett oss möjligheten att handla på andra ställen än Willys. Var riktigt kul gick och plockade lite men blev inte så mycket inhandlat!

Ååå ser fram emot helgen, imorgon är jag ledig och det blir fullt ös medvetslös med plugg! Lördagen består endast av en fruskost och sen 12 timmar Harry Potter. Söndagen är också mest plugg men lite träning måste jag få in på schemat!


Fota vid älven? Nej i Falun

Idag skulle jag och Malin vara duktiga och ge oss av för att göra vår fotouppgift som ska vara klar den 18! Vi inväntade solen på himlen och gav oss iväg till vägverket (busshållplatsen), helt plötsligt var bussen som vi skulle ta inställd eller så hade den redan åkt. Vi inväntar snällt nästa buss och går på, köper en halv inom Borlänge! Sätter oss ner inte anade vi vad som skulle ske ca 5 min senare, bussen kör genom centrum och svänger sedan till höger (original rundan till vänster).

Oron växte och ju längre vi kom desto mer insåg vi att det blivit fel någon stans! Falun skylten kommer upp och vi inser att vi kört helt fel väg, eller rättare sagt bussen är rätt och jag och Malin är fel. Vi hade kommit på någon typ av direktbuss till Falun, nästa stopp inväntades och vi åkte och åkte tillslut ser vi stoppet (tingsvägen). Vi går fram till busschauffören och ber om ursäkt då vi kände oss jäkligt snåla som går på en direktbuss till Falun och köper en halv biljett inom Falun. hmm logiskt nej!

Vi går över till andra sidan och ser då någon sorts vy över Falun, bilden har jag inte kollat på ännu men den publiceras imorgon hade jag tänkt.

Vi ringde Ida som kollade upp när bussen gick, hon skrattade i stort sätt åt oss hela tiden så det var ju snällt.

Vid 20 är jag tillbaka i lägenheten och lagar pyttipanna, mums (not) Men blev en kul dag med ganska störda kommentarer!

- Det där lät som vår båt, den kanske bor här!


Back on blogg.se

Det har hänt mycket sedan sist! Skolan har varit i full gång och jag har varit hemma lite men nu är det 100% skola tills den 28 maj då sista tentan är och syster kommer hit för att hämta mig! Men tills dess har jag mycket att göra:

9 maj: inlämning seminarie 2 i industriell marknadsföring
13 maj: slutinlämning i Design 1, frimärken, redesign av PLAZA interiör, logo och grupparbete
18 maj: inlämning reklam bild i foto
24 maj: inlämning bildspel till foton
25 maj: analys foto
28 maj: Tenta, industriell marknadsföring

Bloggen är under ombyggnad, kommer ske förändringar lite då och då!


Heta overaller på ovve-veckan!


RSS 2.0