Sing star kväll!

Kul kväll igår med kompisarna, blev singstar mellan  halv 7 och halv 2 eller något.. men det va super kul blandade låtar och mycket skratt! Vi beställde mat från grill house eller vad det hette.. inte det godaste jag ätit, tog en kycklingsallad men jag hatar verkligen när de har varm kyckling i en sallad. allt blir typ blaskigt!

Kvällen flöt på med singstar, chips och ostbågar.. lyckad kväll..


Imorgon är en annan dag!

Ja klart det är men inget fel på idag!

Imorgon står detta på schemat

- Möta Dessi 11.00 utanför huset och vi ska springa och shoppa i Kupolen
- Plocka iordning lite i rummet
- Middag (hemkörning från grillhouse eller vad det hette) hemma hos Ida, kvällen är fullspäckad med singstar och prat och mys.

Söndagens schema

- Färga håret
- Plocka ihop mitt rum mer ordentligt
- Baka bröd
- Packa till älskling

Blir säkert annat skojsigt som knackar på dörren men detta blir det iaf.. tjing tjing



kuligt värre!

Kvällen fyldes precis som jag ville med bowling i roligt sällskap, som vanligt va jag absolut inget att skryta om i rännan satt den ordentligt näst intill varje gång.. självklart om man slår en strike så är det på andra slaget och då räknas det lixom inte...

När bowlingen sted mot sitt slut började de pratas om bio, den ligger precis bredvid så det va ju inte så konstigt... pratet ledde till att jag, ida och pernilla sprang och köpte biljetter till alla som skulle med så av 12 blev vi 8, för att kunna sitta bredvid varandra blev det rad 3 men fullt synligt.

Filmen va bröllops fotografen, sjukt kul med skratt ständigt i filmen.. bra gjort. Älskar svenska filmer det är bara för underbara. 

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och har precis kollat igrnom idol, Nicklas va inte den som skulle åkt ut.. idag va det faktiskt Erika.. det hon gjorde idag är något som det borde vara dödsstraff på, hon förstörde en så klockren låt.. vart är musikvärlden påväg.
 


Timmarna efter

Nu är tentan skriven, känns helt ok borde bli godkänd iaf!

Ikväll blir det bowling, kameran ska med så kanske lägger upp lite pics sen! men dom närmsta timmarna ska jag ägna åt att göra hemgjord pizza (salami, svamp, ost och tomatsås). Ska förbi hemköp måste ha bakplåtspapper och en termomet! jiiii..

Skönast är just nu att tentan är över, jag ska packa ihop mitt rum i helgen, jag har inte mycket att plugga och framför allt jag åker till älsklingen nästa vecka.. Myyyss

Dags att pysa..

love

Plugg och tenta

Long time no blogg som man brukar säga..

Ett tecken på att en blogg börjar dö ut är att man har ett inlägg om att man har slutat blogga men ska snart börja igen.. Det här är inget sånt inlägg!

Jag har haft fultl pp med tenta plugg och rapportskrivning, de sista veckorna har jag i stort sätt pluggat 12 timmar om dagen. Kul kul men jag skyller på adlibris som segade sig med böckerna till kursstarten så jag inte kunde börja innan..

Imorgon är det tenta, 8-12 och jag är sjukt nervös ska försöka sova snart så hjärnan inte är söndertrött imorgon klockan 8.. Ett litet samtal med älsklingen ska jag hinna med tror jag allt!

Dagen har inte varit så händelserik: tvätta, plugga och laga mat... jiippii! Imorgon hoppas jag på bowling eller något skojsigt med några från klassen kanske lite singstar..

Snart bara redovisning kvar sen är det nästan en vecka off som jag ska spendera med älsklingen!

sov så mumsigt!


I slutet på bron väntar frihet och älsklingen!


GRATTIS

Vill bara säga grattis till en av alla människors kanske käraste vän:
Kanelbullen



Från pappersbruk till helg

Idag är det nästan helg.. bara en dag kvar och det är inte vilken dag som helst utan fredag! Fredagen innebär för min del till skolan vid 9 för att skicka offertförfrågan till ett tryckeri och sedan vid 12.40 åka till ett pappersbruk utanför Falun och glutta hur man gör papper och annat skojs!

Efter pappersbruket är det väll hem och plugga, har även nu betämmt mig för att steka pannkakor för att fira att veckan är över och att helgen börjar..

Helgen består av firande av Karolina och efter det kårkväll med klassen, annar kommer helgen vara väldigt lugn ska försöka vara lite energirik och städa eller något! Men det löser sig.. På Söndag måste även en kanelbulle inhandlas, det är ju kanelbullens dag den 4 oktober.

Ne nu väntar jag på att mamma ska rina mig hon följer ju idol och mellan 8 och 9 vill jag helst inte störa!

Kram

RSS 2.0