Helgen

En underbar helg är dessvärre över. Det som förgyllde min helg denna vecka var min otroligt gulliga syster som var på besök! Hon kom upp på lördag morgon då vi gick runt i Borlänges lite halvt utdöda centrum, det enda som fanns var en pälsälskande tant och en zigenare som på ett vis hade taktkänsla men ingen musikkänsla eller vad man ska kalla det! "PLING PLING PLING" om och om igen! Vi åt en paj på ett cafe och spatserade på djuraffären. Vi skulle ha hunnit förbi garnaffären också men nej då någon annhörig va sjuk så det blev inte så.

En liten tur på Kupolen och shopping på WILLYS sen hem, Vi återupplevde gamla minnen med Mario World på Nintendo 64 SUPER BÄST! Runt halv 8 blev det halv panik med maten Melodifestivalen börjar juuuu! Vi hackade och stekte och lyckades bli klara.

Melodifestivalen var för en gångs skull kul att titta på, Salem och Pain of salvation var klart bäst följt av Ola som än en gång sjöng om Nathalie (mig). Slagern följdes av Flickan som lekte med elden. Runt 1 var vi klara och dags att sova, Syster lilla hade somnat för att x antal timmar sen.

Söndagen, vi hade hela dagen på oss hon åkte ju inte förrän klockan 6. Vi började med att spela mario igen och sen blev det scones och nyhetsmorgon. Vi kollade på lottningen till EM kvalet innan vi begav oss till Kuplen igen, sega som små sengångare vandrade vi runt hon fick tag i en fin skjorta och en tjocktröja fin fint! Vi tog en fika och strax efter det en middag på matpalatset! Härliga sista timmar.

Lämnade av henne vid tåget och hoppas på att hon snart kommer och hälsar på igen! Om två veckor ses vi igen, ska bli awsome! kent och grejer!

Bästa bilden på oss som jag hade på datan! Saknar denna underbara människa!


Kommentarer
Postat av: Mia

Saknar dig med massor! Tack för den roligaste och mysigaste helgen på väldigt länge :)

2010-02-09 @ 18:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0