Mysigt rusk

I helgen var det båten som gällde, åkte ut med fint väder på Lördagen men det mulnade på när vi kom ut på havet och efter ett försök att hitta sovplats vid Torö blev det en färd till landsort där massa båtar hade bestämt sig för att ta skydd..Söndagens förmiddag och fram emot tidig eftermiddag var det regn och rusk.. Bra för mig som kände att det var dags att hugga tag i boken och få igång läsningen och minsann nu är jag fast. Men en promenad blev det när regnet fick lust att sluta.. Annars har båtresan bestått av trevligt sällskap, mysigt väder och fina solnedgångar..

På Lördagskvällen fick vi se en räv som sprang runt vid båtarna på kvällen.. riktigt fin räv faktriskt och sen när vi var ute dagen efter mot kvällen såg vi en rävunge.. Känns kul att se rävar som är fina och inte ser sjuka ut alls.

Nu är jag hemma och har precis kollat på Allsång och skrubbat fötterna, skönt.. Imorgon bär det av till Mormor och Morfar för att lämna av Enya och sen åka mot broren och sen vidare till Båten mot Riga... Ska bli en kul resa med alla..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0